uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BURAK ÇELİK, SAADET’TEN ADAY

BURAK ÇELİK, SAADET’TEN ADAY
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



24.03.2023 12:43 | Son Güncellenme: 25.03.2023 14:45
A+
A-
  • Saadet Partisi’nin (SP) Mustafakemalpaşa’daki önemli ismi Veteriner Hekim Burak Çelik, 14 Mayıs’taki 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi’nin Mustafakemalpaşa’daki tek milletvekili aday adayı Burak Çelik oldu.

SP Tarım ve Hayvancılık Politikaları Kurulu’nda asil üyelik görevinde bulunan Çelik, Bursa milletvekilliği için adaylık başvurusu yaptı.

BURAK ÇELİK KİMDİR?

1976 yılında Akhisar’da doğan evli ve 3 çocuk babası Burak Çelik, anne ve babasının öğretmen olmasından dolayı ilk, orta ve liseyi Manyas ve Gönen’de tamamladı.

Yükseköğrenimini 1999 yılında mezun olduğu Konya-Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde yapan Çelik, kısa bir süre Enka Süt A.Ş ve Kon-Vet Ecza Deposu’nda çalıştıktan sonra 2000 yılı sonunda annesinin memleketi olan Mustafakemalpaşa’ya gelerek serbest veteriner hekim olarak hizmet vermeye başladı.  Güven-Vet Veteriner Polikliniği’nde genel müdür olarak görev yapan SP Milletvekili aday adayı Burak Çelik, fitoterapi, homeopati ve biorezonans eğitimleri ile birlikte kişisel gelişim ile ilgili olarak profil ve davranış analizi eğitimleri aldı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

23 yıllık Veteriner Hekimliği süresince; 2 yıl angora tavşan yetiştiriciliği, 10 yıl büyükbaş süt ve damızlık hayvan yetiştiriciliği ve 2 yıl da büyükbaş besi hayvanı yetiştiriciliği yapan Çelik, Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa MYO da Organik Tarım ve Hayvancılık Bölümü’nde 2 yıl süre ile Hayvan Sağlığı dersleri verdi.

SAADET’LE GEÇEN ÖMÜR

2016 yılından itibaren Çiftçi TV kanalında ‘Bilinçli Hayvancılık’ programı hazırlayıp sunan Burak Çelik, 2010-2014 yılları arasında Saadet Partisi Mustafakemalpaşa Başkanlığı görevini üstlendi.

2007 Genel Seçimlerde Saadet Partisi’nden Bursa İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan Çelik, sırasıyla 2009 Yerel Seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adaylığı, 2011 Genel Seçimlerinde Bursa Milletvekilliği adaylığı, 2014 Yerel Seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adaylığı, 2015 Haziran Genel Seçimlerinde Bursa Milletvekilliği adaylığı, 2015 Kasım Genel Seçimlerinde Bursa Milletvekilliği adaylığı, 2018 Genel Seçimlerinde Bursa Milletvekilliği adaylığı, 2019 Yerel Seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı, 2014-2023 yılları arası Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı yaptı.

2020-2023 yılları arasında Saadet Partisi Genel Merkezi’nde Tarım ve Hayvancılık Politikalar Kurulu üyesi olan Burak Çelik, 2023 Genel Seçimlerinde de Saadet Partisi Bursa Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

2020 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Toptan ve Perakende Satış Bölümü Emlak ve Emlak Yönetimi Programını bitiren Çelik, 2022 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Hukuk Bölümü Adalet programını tamamladı. Halen Netkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitim ve öğretine devam eden Burak Çelik, aynı zamanda Ahmet Yesevi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde Yüksek Lisans yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.