uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3679
EURO
35,1021
ALTIN
2.325,03
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BÜYÜK PROVA 19 MART’TA

BÜYÜK PROVA 19 MART’TA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



14.03.2022 07:05 | Son Güncellenme: 12.03.2022 17:14
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan öğrenciler için düzenlediği YKS deneme sınavı, 19 Mart’ta yapılacak.

Başvuruların devam ettiği sınavın merkezilerinden biri de Mustafakemalpaşa olacak.

Gençler, gerçek sınav ile birebir olacak ücretsiz deneme sınavıyla hem stresi yenme hem de başarı ortalamalarını görme imkanı bulacak. Sınavda dereceye giren öğrencilere ise diz üstü bilgisayardan eğitim setlerine kadar birçok hediye verilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girmeyi planlayan gençleri gerçek sınav psikolojisine hazırlamak amacıyla, YKS ile aynı formatta ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.

Ücretsiz hazırlık kursları, ücretsiz test kitapları, sınavı kazananlara tercih desteği, yüz binlerce soruya ücretsiz online erişim imkanı gibi uygulamalar ile sürekli üniversite adaylarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, gençlere gerçek sınav provası imkanı da sunuyor.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

ADRES MYO OLACAK

Gerçek sınav ile birebir olacak ücretsiz deneme sınavıyla, gençlere hem stresi yenme hem de başarı ortalamalarını görme imkanı sunuluyor.

19 Mart Cumartesi günü Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu, Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, İnegöl Meslek Yüksekokulu, ve Orhaneli Meslek Yüksekokulu’nda yaklaşık 10 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan deneme sınavına başvurular, busmek.bursa.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Eğitim konusunda gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “2018-2019 döneminde başlayan YKS eğitimlerimizden, bu zamana kadar 3 bin 500’e yakın gencimiz istifade etti. 2021-2022 eğitim dönemi ile birlikte 5 farklı merkezde gerçekleştirilen ve dijital eğitimler ile desteklenen YKS kurslarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizin YKS sınavlarında başarı oranlarını artırmak ve sınav kaygısını yenmelerini sağlamak amacıyla, deneme sınavı düzenliyoruz. Başarıyı teşvik etmek için de dereceye giren öğrencilerimize dizüstü bilgisayar, tablet, akıllı saat, hediye çeki ve dijital eğitim seti hediye ediyoruz. Deneme sınavına katılacak gençlerimize online kayıt yaptırmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Şimdiden sınava gidecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.