uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
19°C
Bursa
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
22°C

ÇOCUKLAR ‘TEKNOLOJİK TAYFA’ İLE BULUŞTU

ÇOCUKLAR ‘TEKNOLOJİK TAYFA’ İLE BULUŞTU


11.05.2023 15:20
A+
A-

Mustafakemalpaşalı çocuklar, sevilen çizgi film ‘Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa’ ile keyifli dakikalar yaşadı. Çocukların teknoloji hakkında farkındalığını arttırmak için hedeflen turneye çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla İSF Studios tarafından, sahnelenen ‘Teknolojik Tayfa’ Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla, Mustafakemalpaşa’da sevenleriyle buluştu.

YERLİ ÜRETİMİN ÖNEMİ VURGULANDI

Adnan Menderes Meydanı’ndaki etkinlikte çocuklar, çizgi filmin sevilen karakterleri Hayri, Kamil, Mert, Sevim ve Akın karakterlerinin maskotlarına yoğun ilgi gösterdi. Her yaş grubuna uygun algı düzeyinde hazırlanan gösteride, astronomi, uzay, yapay zekâ, robotik kodlama gibi vurgular yapılarken, yerli ve milli üretimin önemi anlatıldı.

Teknoloji hamlesiyle çocukları milli ve özgün teknolojiye teşvik etmek için hazırlanan Teknolojik Tayfa gösterimine katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bilime, uzaya ve teknolojiye olan ilgilerini, eğlenirken öğrenmek için fırsat sunuyor” ifadelerine yer verdi.

Teknolojik Tayfa karakterleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmayan çocuklar, çizgi filmin teknolojin ve bilimin tadını çıkardı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.