uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA KONSER COŞKUSU

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA KONSER COŞKUSU
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.10.2022 13:40 | Son Güncellenme: 29.10.2022 12:45
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği halk konserinde sahne alan Cihan Yıldız ve Bilal Sonses, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümüne renk kattı.

Bayram coşkusu binlerce kişinin katılımıyla kutlanırken, ünlü sanatçıların şarkılarına eşlik eden hayran korosu keyifli anlar yaşadı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Adnan Menderes Meydanı’nda organize ettiği etkinlikte, ünlü müzisyen Cihan Yıldız ile ünlü şarkıcı ve söz yazarı Bilal Sonses konser verdi.

Konser alanını dolduran Mustafakemalpaşalı müzikseverler, sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

BİLAL SONSES’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ


Weltew Home Mustafakemalpaşa

28 Ekim Günü Mustafakemalpaşa’yı eşsiz sessiyle büyüleyen Bilal Sonses’e Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden doğum günü sürprizi geldi.

Konserde, ünlü sanatçı için yaptırılan özel pasta ile sürpriz doğum günü yapıldı. Doğum günü pastasını kesen Sonses, binlerce kişinin ‘İyi ki doğdun Bilal’ nidaları altında duygu dolu anlar yaşadı.

Konserde konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Gençler, görüyorum ki sizleri enerjik tutan konserler, festivaller. İnşallah yılsonunda yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’miz ile daha nice güzel etkinliklere imza atacağız. Cihan Yıldız ve Bilal Sonses kardeşlerime bu eğlenceli geceyi yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Tekrardan nice yıllara Bilal kardeşim” dedi.

‘29 EKİM BİR DÖNÜM NOKTASI’

29 Ekim’in anlam ve önemini içeren bir konuşma yapan Başkan Kanar; “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz efendiler’ dediği o tarihi, o güzel, o önemli gün. Türk milletinin, şanlı tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimiz tam 99 yaşında. Milli birlik ve beraberlik ruhu ile tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet etrafında kenetlenen aziz milletimizle Cumhuriyeti taçlandırmaya devam edeceğiz. ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıyor. Kültürel mirasımızdan ilham alınarak, yarının dünyasıyla hazırlanan Türkiye’nin otomobili TOGG, 29 Ekim’e Türkiye’nin 99. yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Gemlik Fabrikası’nda banttan indirilecek. Türkiye’nin geleceğine değer katan bu önemli proje sayesinde Türkiye Yüzyılı başlayacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.