uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1725
EURO
50,3284
ALTIN
6.427,48
BIST
12.416,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

DARBECİLER, İHANET ÇETELERİ UNUTULMAMALI

19.07.2025 10:30 | Son Güncellenme: 21.07.2025 11:05
A+
A-

Darbeler veya darbe girişimleri ülkemizin birlik ve beraberliği, vatandaşın huzur ve selametinin bombalanmasının karşılığı 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat postmodern, hemen ardından 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşadı. Ülke insanımız. Her bir girişimde çok sayıda insanımız işkence gördü, idam edildi veya gazi oldu. ol Yaşatılan bu talihsiz sürecin amacı, Ülke insanının ortak değerlerine darbe vurmaktı.

Anadolu Ajansına düşen haberlerden öğreniyoruz. Amerika başta olmak üzere emperyalist güçlerin ülkemizdeki uzantıları (piyonları) olan terör örgütü mensupları, dini bir oluşum izlenimi vererek, ‘parelel örgütlenme adı altında siyaset, mülkiye, adliye, maliye, askeri ve emniyet olmak üzere, devletin birçok kılcal damarlarına kadar sızıp, sonrasında nasıl ihanete kalkışıp bu vatan evlatlarına silah çekip acımasızca şehit ettiği, yaraladığı anlatılmalı. Hain darbe girişimcileri, bir daha böylesine kalleşçe bir girişime cesaret edilmesin.

Bin yıllık tarihimizde ilk defa böyle sinsi, örgütlü ve kapsamlı bir kötülüğe maruz kaldık. Allah vatanımızı korumuş, kötüye fırsat vermemiş.

Batılı dostlarımızın bu darbe teşebbüsüne karşı tavrına, işgal girişimine karşı tutumuna bakınca her şeyi daha iyi anlıyoruz. Hainlerin, başarısız olunca, Amerika ve Avrupa ya kaçmalarının, Batı dünyasını yardıma çağırmalarının nedeni de budur.

Bayrağımıza sarılıp darbeci teröristlerin attığı kurşunların önüne atılan ve tankların üzerine yürüyenlerin, kışlaların önünde bekleyenlerin bize anlattığı bir şey var. O da şu. Bu bir vatan savunmasıdır. Yaşanmış hakikattir. Milletimiz, devletimizden daha kuvvetlidir. Devletimiz zayıf düşebilir, zafiyet gösterebilir. Millet, daima sağlamdır. Milletin nasıl vatan ehli olduğunu, o gece, tüm dünya bir kez daha gördü. Kahraman milletimiz, şanlı bir direniş sergiledi. Allah’ın kulları, gavurun uşaklarını perişan etti. Bu sebeple direniş ve zafer, milletin has evlatlarının hanesine yazılmalıdır. İçerdeki hainler, milletimizin sadık evlatları tarafından etkisiz hale getirildiler. Dışarıda olanları bulup getirmek ise devletimizin milletine borcudur. Merhamet elbette iyidir. Adalet daha da iyidir. Bununla birlikte, Yumruk atan, yumruk yemeği göze almış demektir. Türkiye’nin büyüklüğünü görelim, gösterelim. 15 Temmuz’un üzerinde dokuz yıl geçti, ama tehlike hala geçmedi. Çünkü dünya hak batıl mücadelesi bir Sınav yeridir. Atalarımız ne güzel söylemiş, su uyur düşman uyumaz. Her zaman iç ve dış düşmanlara karşı tedbirli ve uyanık olalım.

Bir kez daha, Allah’tan (cc) şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler dileriz. Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin, ayaklarımızı yoluna sabit kılsın inşallah. Amin.

Cuma günümüz mübarek olsun, rahmeti, bereketi, nuru hepimizin üzerine olsun.

Yazarın Diğer Yazıları
Kirmasti Kervan