uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3640
EURO
34,9634
ALTIN
2.324,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DEPREMZEDE KADINLARA 8 MART’TA MORAL ZİYARETİ

DEPREMZEDE KADINLARA 8 MART’TA MORAL ZİYARETİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



09.03.2023 11:39
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, eşi Yasemin Kanar ile birlikte Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından Mustafakemalpaşa’ya gelen depremzede kadınlara ziyarette bulundu.

Belediye’de görevli kadın müdürlerinde eşlik ettiği ziyarette, depremzede kadınların ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Kanar; “Her hayat bir kadınla başlar” dedi.

Mustafakemalpaşa’ya gelen depremzedeleri ilk günden bu yana yalnız bırakmayarak tüm ihtiyaçlarını karşılayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, giyim, gıda, barınma ihtiyaçlarının yanı sıra manevi sevgisiyle vatandaşlara deprem acılarını bir nebze olsun unutturdu.

Deprem felaketinin ardından Mustafakemalpaşa’ya yerleşen tüm depremzede kadınları, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde görevli kadın müdürlerle ziyaret eden Başkan Kanar; “Her hayat bir kadınla başlar’’ vurgusu yaptı.

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA KADIN DAYANIŞMASI


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’daki tüm etkinlikleri iptal ederek, tüm yardımları ve destekleri depremzede ailelere ve deprem bölgesine çeken Başkan Mehmet Kanar; “Bir şehirde kadın mutluysa o kent mutludur. Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Hayatın her alanında etkin olan, her dokunuşuyla dünyayı güzelleştiren kadınlarımız bizler için çok kıymetli. Değerli eşim ve kadın müdürlerimiz ile birlikte deprem bölgesinden ilçemize gelen kıymetli kadınlarımızı unutmayarak bu özel günlerinde yanlarında olmak istedik. Kadın istihdamına önem veren bir belediye olarak kadın müdürlerimiz ile birlikte ilçemizde bulunan 220 ailenin değerli kadınlarını ziyarette bulunarak özel günlerinde yalnız bırakmadık. Bir gün değil her gün değerli olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.