uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DEPREMZEDELER İÇİN DEV DESTEK

DEPREMZEDELER İÇİN DEV DESTEK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



14.02.2023 17:30 | Son Güncellenme: 14.02.2023 17:08
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi, büyük yıkıma neden olan yüz yılın en büyük deprem felaketi için seferber oldu.

Deprem bölgesine toplam 47 yardım tırı gönderilirken, Mustafakemalpaşa’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması içinse çalışmalara başlandı.

Depremin ilk anlarından itibaren harekete geçen Mustafakemalpaşa Belediyesi, resmi ve gönüllülerden oluşan arama kurtarma ordusu, telsiz haberleşme ve mobil yemek ekipleri ile bölgeye çıkarma yaptı. Belediye, vatandaşlar başta olmak üzere, esnaf ve sanayicilerin desteği ile temel ve acil ihtiyaçları içeren 47 tırı kısa sürede depremzedelere ulaştırdı.

MUCİZE ANLARDA MPAK VARDI

Özellikle deprem bölgesinden ardı ardına gelen kurtarılma haberleri ülkeyi sevince boğarken, sağ salim enkaz altından çıkarılan çok sayıda insanın yanında Mustafakemalpaşa Arama Kurtarma Ekipleri (MPAK) vardı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

DEPREMZEDELER MUSTAFAKEMALPAŞA’DA

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve gönüllüler deprem bölgesinde hemen hemen her ilde yoğun bir gayretle çalışmalarını sürdürürken, Mustafakemalpaşa’ya gelen depremzedeler için adeta seferberlik başlatıldı. Depremzedelere “Evinize hoş geldiniz” diyen Belediye Başkan Mehmet Kanar, depremden etkilenen vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladı.

‘RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN’

Tüm çalışmaları koordinasyon merkezinde anbean takip ederek destek olan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Yüz yılın felaketinde ülke olarak 7’den 77’ye kenetlendik, tek yürek olduk. Yaralarımızı birlikte saracağız, bu zor günleri birlikte aşacağız inşallah. Rabbim birliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.