uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DERBİ YALINTAŞ’IN LİDERLİK ÇIRPAN’IN

DERBİ YALINTAŞ’IN LİDERLİK ÇIRPAN’IN
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.12.2021 10:03 | Son Güncellenme: 29.12.2021 10:52
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme’de 12. haftanın geri kaldığı sezonda Mustafakemalpaşa derbisinde sahaya çıkan iki takımdan Yalıntaş, Roman Spor’u yenerek rövanşı aldı. Çırpan Gücü’nün galibiyetle liderliğe yükseldiği hafta da 2014 Mustafakemalpaşa ise haftalar sonra yenilgiyle tanıştı.

Bursa 1. Amatör Küme müsabakalarında sezonun bitimine 6 hafta kala heyecan artıyor. Mustafakemalpaşa’yı Amatör Küme’de temsil eden Roman Spor, Yalıntaş, Çırpan Gücü ve 2014 Mustafakemalpaşa, geçtiğimiz hafta sonu da zorlu maçlarda ter döktü.

YALINTAŞ RÖVANŞI RAHAT ALDI

5. Grup’ta haftanın maçı Yalıntaş ile Roman Spor arasında oynandı.

Sezonun ilk devresindeki karşılaşmada rakibine 2-1 yenilen Yalıntaş, Mustafakemalpaşa derbisindeki rövanşı 4-1’lik skorla aldı. Üst üste ikinci galibiyetini elde eden Yalıntaş’ın gollerini Fatih, Emre, İsmail ve Berkcan attı. Roman Spor’un tek golü ise Ceyhun’dan geldi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Roman Spor, rakiplerinin kazandığı haftada aldığı bu sonuçla 24 puanla 3. sıraya geriledi, Yalıntaş ise 16 puanla 4’üncülüğe yükseldi.

LİDERLİK KOLTUĞU ÇIRPAN’IN

6. Grup’ta zirve mücadelesi veren Çırpan Gücü ise haftayı kayıpsız geçti.

Grubun son sırasındaki Demetevler Gençlik’e konuk olan Çırpan, iyi bir oyun sergilediği mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Mavi beyazlı ekibin gollerini Erhan, Eser, Atakan ve İsmail Hakkı kaydetti.

Üst üste oynadığı iki karşılaşmadan da üç puan çıkaran Çırpan, maç fazlasıyla tekrar liderliğe yükseldi.

2014, HAFTALAR SONRA KAYBETTİ

Orta sıraları yakından ilgilendiren maçta ise 2014 Mustafakemalpaşa Ağaköy deplasmanından eli boş döndü. 21 Kasım’da oynadığı ve 3-2’lik skorla kaybettiği Çiftehavuzlar maçından bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen 2014 Mustafakemalpaşa, Muhammed Taha ve Ahmet’in iki golüne rağmen Ağaköy’e 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı-lacivertli takım bu sonuçla, 15 puanla 5’inci sırada kaldı.

1.KÜME 5.GRUP

1.KÜME 6.GRUP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.