uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DEV TESİSTE SONA DOĞRU

DEV TESİSTE SONA DOĞRU
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



03.01.2023 14:56
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da Etibank karşısında temeli 1991 yılında atılan ancak hiç kullanılmadan kaderine terk edilen yüzme havuzunun bulunduğu alanı; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerin merkezi haline getirecek Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nde sona yaklaşıldı.

BURSALI BÜROKRATTAN İNCELEME

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek ikinci etap çalışmaları hızla süren Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal ve Bursa Gençlik ve Spor Müdürü Rahmi Aksoy’un da eşlik ettiği inceleme heyetine, dev projenin son durumu hakkında bilgiler verildi.

Bünyesinde eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarını barındıran Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’ni gezen heyet, tam bir yaşam merkezine dönüşecek dev projeyi yakından inceledi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

FİZİKİ GERÇEKLEŞME YÜZDE 95’LERE ULAŞTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın işbirliği ile 37 dönümlük alan içinde hız kazanan prestij projenin çalışmalarında; kültür merkezi, ek hizmet binası, spor salonu ve açık spor tesisleri olmak üzere dört aşamadaki fiziki gerçekleşme oranı yüzde 95’e ulaştı.

Kültür merkezinde tüm çatı ve cephe kaplama imalatları tamamlanırken, iç mekânlarda salonların tribün ve duvar kaplama imalatları, ısıtma-soğutma, havalandırma kanal ve boru işleri, yangın tesisatları, elektrik kablo çekim işleri devam ediyor. Ek hizmet binasında da çatı ve cephe kaplama ile duvar imalatları, iç mekânlarda ısıtma-soğutma, havalandırma kanal ve boru işleri, yangın tesisatları, elektrik kablo çekim işleri ile duvar boya işleri, seramik zemin kaplama ve mobilya ofis bölme duvar imalatları tamamlandı. Spor salonunda da kaba inşaat ve ince işçilikler tamamlanırken, açık alanda da basketbol ve voleybol sahaları hazırlandı.

Otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanılan projenin önümüzdeki Mart ayında hizmete alınması planlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın katkılarıyla hız kazanan vizyon proje Gençlik Merkezi’nin 30 yıllık bekleyişinin bitmesine sayılı günler kaldı. Dev proje Mustafakemalpaşa’ya çok yakışacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.