uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DÖLLÜK’TE ÇEYREK FİNALİSTLER BELLİ OLDU

DÖLLÜK’TE ÇEYREK FİNALİSTLER BELLİ OLDU
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



07.11.2022 11:14 | Son Güncellenme: 07.11.2022 11:16
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa Döllük-Hacıali-Camandar Futbol Turnuvası’nda çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Grup maçlarının tamamlanmasıyla birlikte 8 takım, şampiyonluk yolunda bir üst tura yükseldi.

Mustafakemalpaşa’da 4 grupta 20 takımın katılımıyla 8 Ekim’de başlayan Döllük- Hacıali- Camandar Futbol Turnuvası’nda grup maçları, 5.hafta mücadeleleriyle tamamlandı.

EV SAHİBİNDEN RAHAT GALİBİYET

Çeyrek finale yükselen takımların belli olduğu haftanın açılış maçında B- Grubu’nda Çamlıca, Derecik’i 3-1’lik skorla yendi. Aynı gruptaki İlyasçılar ise Yenice’yi hükmen 3-0 mağlup etti.

D- Grubu’nun kritik maçında aynı puandaki Döllük-Kestelek randevusu ise nefesleri kesti. Ev sahibi takımlardan Döllük, rakibini 6-1’le geçerek adını bir üst tura yazdırdı.

KARAOĞLAN SON NEFESTE FİNALİST


Weltew Home Mustafakemalpaşa

D-Grubu’nda ise kozlarını paylaşan Karaoğlan işle Camandar mücadelesi de büyük çekişmeye sahne oldu. İki takım arasındaki zorlu karılaşmayı Karaoğlan 4-3 kazanarak yoluna devam eden takım oldu.

Haftanın kapanış mücadelesinde A-Grubu’nda bir üst tura yükselme şansı bulunan Hacıali ile Meliköy karşılaştı. Çördük ve Güllüce’nin turnuvadan ihraç edildiği grupta Hacıali rakibini 2-0 yendi.

HACIALİ

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

Bu sonuçların ardından sırasıyla A Grubu’nda Sünlük ve Hacıali, B Grubu’nda İlyasçılar ve Keltaş, C-Grubu’nda Döllük ve Hisaraltı ve D- Grubu’nda ise Alpağut ve Karaoğlan çeyrek finale çıktı.

Çeyrek final öncesi gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımların, çapraz eşleme sonucu rakipleri de belli oldu. Buna göre Sünlük-Hisaraltı, Hacıali-Döllük, İlyasçılar-Karaoğlan ve Alpagut-Keltaş takımları, hafta sonu yarı finale yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Heyecanlı turnuvada yoluna devam eden takımlar, bu akşam saat 20.30’da 1 antrenör veya yönetici ve köy muhtarları ile Döllük Mahallesi’nde bir toplantı yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.