uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DÖNMEZ PAŞA-DER’E ADAY

DÖNMEZ PAŞA-DER’E ADAY
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



24.06.2022 08:40 | Son Güncellenme: 23.06.2022 19:59
A+
A-

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞA-DER) hafta sonu yapılacak kongresinde başkanlığa bir isim daha aday oldu.

PAŞA-DER’in yardım faaliyetlerinden spor aktivitelerine, öğrenci burslarından AR-GE çalışmalarına kadar birçok projesinde yer alan Murat Dönmez, yarın yapılacak olağan genel kurul öncesi adaylığını açıkladı. Dönmez, adaylık açıklamasında, PAŞA-DER’in ana hedefinin eğitime destek olduğuna dikkat çekerek; “Tüm siyasi görüşlere saygılı ama siyaset üstü ve sadece Mustafakemalpaşa aşkı ile hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

PAŞA-DER’in 25 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan 23. Olağan Genel Kurulu için heyecanlı bekleyiş sürerken, Bursa’da otomotiv yedek parça üzerine bir firması bulunan Murat Dönmez adaylığını açıkladı.

‘GÜCÜMÜZ, KURUMSAL KİMLİĞİMİZ’

Dönmez, yaptığı yazılı açıklamada, PAŞA-DER’in 30 yıllık bir sevda olduğunu söylerken; “Örnek aldığımız, derneğimizin kurucu üyelerinin heyecanını içimizde yaşatarak, Bursa’da yaşayan 150 bin hemşerimiz ile Mustafakemalpaşa’mızda yaşayan hemşerilerimiz arasında köprü kurmak için yola çıktık. Birbirimize daha da sıkı bağlanarak, derneğimizin kurumsal kimliğinin verdiği gücü arkamıza alıp, tüm siyasi görüşlere saygılı ama siyaset üstü ve sadece Mustafakemalpaşa aşkı ile hizmet etmeye geliyoruz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘GÖNÜL BAĞI KURARAK HİZMET EDECEĞİZ’

PAŞA-DER’in ana hedefinin eğitime destek olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Murat Dönmez; “PAŞADER’in yardım faaliyetlerinden spor aktivitelerine, öğrenci burslarından hayallerimizi süsleyen AR-GE çalışmalarına kadar gece gündüz durmadan, yorulmadan, dinlenmeden hizmet verdim. İyisini yaptık. Şimdi daha da iyisini yapmak için Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin Başkanlığına adaylığımı tüm kamuoyu ile paylaşıyorum. İyi ve kötü günde hemşerilerimize omuz vermek için, kültürel değerlerimizi ve ilçemizin güzelliklerini Türkiye’ye duyurmak, kadınlarımızın sesine ses olmak, mahalle derneklerimiz ile bir bütün olup kimseyi ayrıştırmadan, el ele, gönül bağı ile hizmet etmek istiyoruz. Sanayicisinden bilişim sektörüne, basınından spor camiasına, esnafından memuruna kadar işinin ehli ekip arkadaşlarımızla PAŞA-DER’i daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Osmangazi Belediyesi’nin tahsis ettiği yeni binaya taşınan 2 bin 200 üyeli PAŞA-DER’in kongresi, Merinos Kanal Caddesi’ndeki Elegans Düğün Salonu’nda yarın saat 13.00’da gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.