uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DÖRT TAKIM ÇEYREK FİNALİ GÖRDÜ

DÖRT TAKIM ÇEYREK FİNALİ GÖRDÜ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.12.2021 10:21
A+
A-

Mustafakemalpaşa Yeşilova Mahallesi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Köyler Ligi’nde ilk çeyrek finalistler belirlendi. A ve B gruplarında oynanan 5. hafta maçları sonucu Ovaazatlı, Paşalar, Yeşilova-A ve Ocaklı bir üst tura yükselerek rakiplerini beklemeye başladı.

Ekim ayında 4 grupta 24 takımın katılımıyla başlayan Yeşilova Köyler Ligi Futbol Turnuvası’nda yoluna devam eden takımlar belli oldu.

Büyük mücadeleye sahne olan turnuvada A ve B gruplarındaki son maçlar geçtiğimiz hafta sonu oynandı.

HÜKMEN GALİBİYET AYAZ’A YETMEDİ

A-Grubu’nda 25 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’daki ilk maçta, bir üst tur şansını sürdürmek isteyen Ayazköy, Sarnıç’ı 3-0 hükmen mağlup etti. Bu sonuca rağmen grubu 9 puanla 3’üncü sırada tamamlayan Ayazköy, turnuvadan elendi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

PAŞALAR KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİ KESTİ

Çeyrek finale çıkacak takımın belirleneceği bir başka önemli maçta ise saat 13.00’da Paşalar, Sünlük ile karşılaştı. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Paşalar, 7-0’lık net bir skorla rakibini yenerek üst tura yükselme başarısı gösterdi. Paşalar A-Grubu’nu 10 puanla 2’nci sırada bitirdi.

AHMET İKİLEDİ, OVAAZATLI LİDER YÜKSELDİ

Grup lideri Ovaazatlı ile 5 puanla 5’nci sırada yer alan Çeltikçi arasındaki karşılaşmada ise gülen taraf Ovaazatlı oldu. Saat 14.30’da oynanan maçta rakibini, Ahmet Duman (2), Mustafa Oğur (2) ve Gökhan Sinap’ın golleriyle 5-3 mağlup eden Ovaazatlı, çeyrek finale A-Grubu lideri olarak yükseldi.

Gol krallığı tablosunda ilk sırada yer alan Ovaazatlı’nın golcü ismi Ahmet Duman, bu maçta da ağları iki kez havalandırarak grup maçlarındaki gol sayısını 10’a çıkardı.

OCAKLI’YA BERABERLİK YETTİ

Turnuva, 26 Aralık Pazar günü B-Grubu’nda oynanan 3 maç ile devam etti.

Saat 11.00’daki mücadelede Döllük ve Ocaklı kozlarını paylaştı. Kumkadı Göl Spor’u 3-1 yenerek 2’nci sıraya yükselen Ocaklı ile gruptan çıkma şansı bulunan Döllük arasındaki zorlu mücadele golsüz beraberlikle noktalandı. Bu sonuçla puanını 10’a yükselten Ocaklı, grup 2.’ncisi olarak çeyrek finale adını yazdırdı. 

EV SAHİBİ ÇOK RAHAT

B-Grubu’nda ilk sırada yer alan ve çeyrek final oynamayı garantileyen Yeşilova-A ise Bakırköy’ü 3-0 hükmen yendi. Ev sahibi ekip, gruptaki tüm maçlarını kazanma başarısı göstererek çeyrek finale çıktı.

KUMKADI BİR ÜST TURU GÖREMEDİ

Tur şansını son maça bırakan Kumkadı Göl Spor ise son sıradaki Kayabaşı karşısında 3-0 hükmen galip ayrıldı. Ocaklı’nın puan kazandığı haftada Kumkadı’ya hükmen galibiyet yetmedi ve turnuva dışında kaldı.

A ve B gruplarında çeyrek finale yükselen takımların rakipleri, hafta sonu C ve D gruplarında oynanacak son maçların ardından belli olacak.

YEŞİLOVA FUTBOL TURNUVASI PUAN DURUMU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.