uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

E-TWİNNİNG PROJELERİNE KALİTE ÖDÜLÜ

E-TWİNNİNG PROJELERİNE KALİTE ÖDÜLÜ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.11.2021 10:00
A+
A-

Pandemi sürecinde öğretmenler, öğrenciler, okullar, ebeveynler ve yerel yetkililer arasındaki işbirliğini öne çıkarak aktif ve etkileşimli bir öğrenme sürecini kapsayan e-Twinning çalışmaları, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ile taçlandırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde e-Twinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen e-Twinning faaliyetleri kapsamında Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve kurum yöneticileri ödüllerini düzenlenen törende aldı.

MEB’in YEĞİTEK Ulusal Destek Servisi tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak yürüttükleri nitelikli projeleriyle ödül sürecine başvuruda bulunan ve değerlendirmede en yüksek puanları alan Mustafakemalpaşa’daki 7 öğretmen, kalite etiketlerine layık görüldü.

Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi törene; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Şube Müdürü Mehmet Ardıçoğlu ile okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

KÜRESEL SALGINDA EĞİTİMİ SÜRDÜRDÜLER


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe; “Kalite etiketi almaya hak kazanan tüm okullarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. E-Twinnig projeleri ve benzeri projeler, eğitim metotlarımızı geliştirip daha yukarılara taşıma noktasında büyük önem arz ediyor. Özverili çalışmalarından dolayı projelerde yer alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Küresel salgına rağmen yaptıkları projelerle Ulusal Destek Servisi ve Merkezi Destek Servisi tarafından Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanan Çeltikçi Şehit Fedai Çakır

İlkokulu öğretmenleri Duygu Atmaca ve Cemile Ecem Muslu, 14 Eylül İlkokulu öğretmeni Ezel Tuna, Mustafakemalpaşa Anaokulu öğretmeni Serpil Çiftçi, Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Hatice Erdem, Yunus Emre İlkokulu öğretmeni Fatma Gül Göktaş ve Mustafakemalpaşa Ortaokulu öğretmeni Sema Ertan Özcan ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

2020’DE 3 OKUL DAHA EKLENDİ

Mustafakemalpaşa’da yeni eğitim öğretim metotlarının ve pedogojilerinin uygulanması noktasında birer referans ve diğer okullar için model olan e-Twinning okullarına, 2020 yılında üç yeni okul daha eklendi.

Belirlenen tüm kriterleri sağlayan ve Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederek e-Twinning okulu olmaya hak kazanan Yunus Emre İlkokulu, Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi ve Mustafakemalpaşa Ortaokulu, Kaymakam Ahmet Altıntaş’ın elinden ödüllerini aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.