uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

EFSANE KALECİYE VEDA

EFSANE KALECİYE VEDA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



01.12.2021 07:13 | Son Güncellenme: 04.12.2021 12:12
A+
A-

Mustafakemalpaşaspor’un eski kalecilerinden Bener Aydınlık, 49 yaşında vefat etti.

1995-1997 sezonlarında kırmızı-lacivertli takımın kalesini koruyan ve yakın bir zamanda beyin ameliyatı geçiren Aydınlık, amansız hastalığa yenik düştü.

Düzce depreminde göçükten sağ çıkan efsane kalecinin ölümü, futbol camiasında üzüntüyle karşılandı.

Depremde beton yığınıyla dolu göçük altından sağ çıkabilmeyi başaran fakat ardından futbolu bırakmak zorunda kalan Bener Aydınlık için 2015 yılında Mustafakemalpaşa’da eski takım arkadaşlarının da katılımıyla jübile yapıldı. Eski Türkiye gol kralı Okan Yılmaz’ın da katıldığı maçta efsane kaleciye moral desteği verildi.

1971 Eskişehir doğumlu olan yıllardır Alanya’da yaşayan efsane kaleci, Mustafakemalpaşa Spor’un yanı sıra Antalya, Kocaeli, Sakarya, Burdur, Bağcılar ve Avsallar kulüplerinin formasını giydi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Düzcespor’da oynarken depremde sakatlanan ve daha sonra futbol yaşamını sonlandıran Aydınlık’ın cenazesi İzmir’de defnedildi.

Bener Aydınlık’ın vefatının ardından Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşaspor Belediye ve futbol camiasından birçok isim taziye mesajı yayımladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.