uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘EĞİTİM PROJELERİ TAKİP EDİLMELİ’

‘EĞİTİM PROJELERİ TAKİP EDİLMELİ’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.12.2020 12:03 | Son Güncellenme: 11.08.2021 12:04
A+
A-

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda ve Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlikleri çerçevesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla projelendirdiği DÖGEP Kasım ayı toplantısı yapıldı.

Kovid-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi, bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmayacak şekilde telekonferans ile düzenlenen toplantı, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa’da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Şube Müdürü Mehmet ışık, ilgili web sayfalarında yayınlanan projelerin öğretmenler tarafından takip edilerek, uygulanmasını istendi.

Işık; “ Öğrencilerimizin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesinin sağlamak amacındayız. Bunun için Din Öğretimi Genel Müdürlüğü web sayfalarının öğretmenlerimiz tarafından sürekli takip edilmesini bekliyoruz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Devecikonağı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aslan Albayrak yönetiminde devam eden toplantının raportörlüğünü de İHL Meslek Dersleri Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Ümit Aydın yaptı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şenay Savacı ise toplantıda,‘E-okul, MEBBİS, EBA uygulamalarıdogm.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr,religiouseducation.meb.gov.tr,dinogretimi.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr’ gibi web sitelerinin incelenmesi konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.