uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

EĞİTİME ‘KİTAP’ DESTEĞİ

EĞİTİME ‘KİTAP’ DESTEĞİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



19.12.2022 07:20 | Son Güncellenme: 17.12.2022 16:11
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan, çocukların okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projelere destek geldi.
  • MKP TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, yazarları öğrencilerle buluşturan proje için tedarik edilen kitapları, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti. 

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık’ı makamında ziyaret etti.

MKP TSO Başkan Yardımcısı Soner Dadak, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Taşkın, Mehmet Çalışkan ve Genel Sekreter Birol Denizli’nin de katıldığı ziyarette Başkan Uzkınay, çocuklara okuma bilinci kazandırmak için okullarda yürütülen çalışmalara ‘kitap desteği’ ile katkıda bulundu.

TSO tarafından tedarik edilen, psikoloji, eğitim ve çocuk edebiyatı alanlarında elliyi aşkın telif eseri bulunan Yazar Tuncel Altınköprü’nün kitapları, öğrencilere dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Başkan Uzkınay; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize yönelik yaptığımız çalışmalar dışında sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana eğitime destek olmak, projelerimizin başında geliyor” dedi.

Yazarları öğrenciler ile buluşturan proje kapsamında Tuncel Altınköprü’nün önümüzdeki günlerde Mustafakemalpaşa’ya geleceği öğrenildi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.