uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3325
EURO
35,1176
ALTIN
2.310,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ELDE VAR HÜZÜN

ELDE VAR HÜZÜN
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



21.02.2022 09:40 | Son Güncellenme: 22.02.2022 15:16
A+
A-

Mustafakemalpaşaspor Belediye, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Bölge 1. Grup’ta sezonun 12. haftasında çıkış maçı olarak gördüğü Alibeyköy deplasmanından eli boş döndü.

5 maçlık galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta Beşyüz Evler karşısında dindiren Paşa, alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada lig sonuncusu Alibeyköy’e 4-1 kaybederek büyük yara aldı.

KADIN HAKEM YÖNETTİ

Alibeyköy-Mustafakemalpaşaspor Belediye maçı, dün saat 14.00’da İstanbul’da oynanadı.

Kritik mücadelede, Ankara Bölgesi Klasman kadın hakemlerinden Betül Baykan düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Çağlar Mert, Muhammed Remzi Özkaya ve Havva Nur Demirci yaptı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

ALİBEYKÖY HIZLI BAŞLADI, FARKLI BİTİRDİ

İki takımında düşme potasından uzaklaşmak istediği maça, ev sahibi Alibeyköy hızlı başladı.

Henüz 3. dakikada Mehmet Çağlar Çavdar ile 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, bu golden 6 dakika sonra Tolga Kara ile farkı 2’ye çıkardı. Oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren Alibeyköy kalesine ender gelen Kırmızı Şimşekler, bulduğu ilk pozisyonu 40. dakikada değerlendirdi.

Paşa, bu sezon 2’nci golünü kaydeden Metehan Turhan ile farkı 1’e indirdi. İlk yarı, 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da tempolu başlayan İstanbul temsilcisi, 47. dakikada Tolga Kara’nın maçtaki 2’nci golüyle skoru 3-1’e taşıdı. 71. dakikada kendisinin 2’nci takımının ise 4’üncü golünü atan Mehmet Çağlar Çavdar, maçın 4-1’lik skorunu tayin etti.

TARAFTAR TEPKİLİ

Kırmızı-Şimşekler taraftarı da takımın kötü gidişatına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Paylaşımda; “Her şey kabul edilebilir sakatlık, yorgunluk vb. ancak ruhsuzluk asla kabul edilemez. Şanlı Mustafakemalpaşaspor armasının altında ruhsuz isteksiz mücadeleden uzak bir futbol asla düşünülemez. Bizler süre gelen yıllar boyunca yenilgiyi de gördük, profesyonel liglerden amatöre düştüğümüzü de ancak bir gün olsun sevdamızdan ödün vermedik. Sahada yüreğini ortaya koyan, formasını terleten her futbolcumuzun daima yanında olduk ve oluyoruz. Diyeceğimiz o ki bizler sahada mücadele, istek, arzu ve hırs görmek istiyoruz. Siz futbolcu kardeşlerimiz, yüreğinizi ortaya koyun bizi bu kaostan çıkartın. Mücadele edenin nasıl yanında oluyorsak mücadele etmeyenin de karşısında olmayı biliriz. Size güveniyoruz” denildi.

BU HAFTA BAY GEÇECEK

Bu sonuçla 9 takımlı grupta 10 puanla 7’nci sırada kalan Paşa’nın lider Görükle İpek ile puan farkı 11’e çıkarken, lig sonuncusu Alibeyköy ile de 2’ye indi.

Grupta, 18 haftalık periyotta son iki sırada kalan takımlar bir alt lige düşecek. 

Mustafakemalpaşaspor Belediye, bu haftayı bay geçecek.

BAL 6.BÖLGE 1.GRUP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.