uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3401
EURO
35,1021
ALTIN
2.310,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘ELEKTRİK KAMULAŞTIRILMALI’

‘ELEKTRİK KAMULAŞTIRILMALI’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.02.2022 09:33
A+
A-

Vatan Partisi Bursa Başkanlığı tarafından son günlerin gündem maddesi olan elektrik zamlarının geri çekilmesi için Mustafakemalpaşa’da imza kampanyası düzenlendi.

Vatan Partisi Karacabey Başkanı Rıfat Narhın, İl Sekreteri Gürol Bora Ateş ve Emre Kalfa, Kapalı Pazaryeri çevresinde kurulan stant ve esnaf ziyaretlerinde elektrik dağıtımın kamulaştırılması, ucuz elektrik ve zamların geri çekilmesi için vatandaşlardan imza topladı.

Vatan Partisi’nin ‘Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma’ başlıklı imza kampanyasına Mustafakemalpaşalı vatandaşlar önemli bir destek verdi.

Vatan Partisi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, halkın ucuz elektrik talebinin haklı olduğu, köklü çözümün ise kamulaştırmada yattığı vurgulandı.

‘ÖZEL ÇIKARA SON’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Basın açıklamasında; “Elektrik başta olmak üzere enerji fiyatlarına gelen yüksek zamlar, halkımızın, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin, bütün üreticilerimizin belini bükmüş, üretim şevkini kırmıştır. Ağırlaşan enerji krizinin faturası halkın omuzlarına yüklenemez! Devlete ait elektrik dağıtım şirketleri özelleştirildi. Sonuçlarını yaşıyoruz. Özel çıkar, halkın çıkarının tepesine bindi. Özel şirketler, devletten aldığı elektriği aşırı kârla satıyor. Hükümet, halkı değil, özel şirketlerin çıkarını destekliyor” denildi.

‘UCUZ ENERJİ İÇİN KOMŞULARLA İŞBİRLİĞİ SAĞLANMALI’

Enerji dağıtımının bir kamu hizmeti olduğu, bu konudaki tek çözümün ise kamulaştırmada yattığının değerlendirildiği açıklamada şu sözlere yer verildi; “Dahası, enerjide halkçı çözüm ülke güvenliği için şarttır. Enerji, kâr amacıyla değil, toprağın ekilmesi, sanayi çarkının çevrilmesi, çarşılarımızın şenlenmesi, halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumda huzurun sağlanması için ucuza verilmelidir. Kamu eliyle yenilenebilir ve ucuz enerji üreten modellere geçilmelidir. Nükleer enerji üretiminin geliştirilmesi Türkiye’nin geleceği açısından şarttır. Vatan Partisi’nin merkezinde olacağı Üreticilerin Milli Hükümeti, özel elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerini kamulaştıracaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yönetimindeki hükümetimize öneriyoruz: Üretim ve güvenlik için kamulaştırmaya bir an önce gidelim ve halka ucuz elektrik verelim. Dünyada yükselen enerji krizini komşularımızla işbirliği yoluyla aşabiliriz. Rusya, Azerbaycan, İran, Irak, Cezayir ve Katar gibi enerji güvenliğimizi sağladığımız ülkelerle işbirliği yaparak ucuz doğalgaz, ucuz mazot, ucuz elektrik sağlayabiliriz. Vatan Partisi bu amaçla ilgili devletlerle görüşmektedir. Olumlu sonuçlar almak için şartlar uygundur. Yeter ki Hükümetimiz ABD’nin ülkemize ve bölgemize yönelttiği tehditlere karşı dostlarımıza güven versin. Üreticilerin ucuz elektrik talebiyle yaptığı kitlesel eylemler haklıdır. Bu eylemleri bölücü amaçlarla ve ABD’nin kaos planlarına hizmet için saptırma girişimlerine halkımız fırsat vermeyecektir. Vatan Partisi olarak bu eylemlerin başarısı için, üstümüze düşen görevlerin bilincindeyiz. Elektrik dağıtımı kamulaştırılsın, ucuz elektrik verilsin, zamlar geri çekilsin!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.