uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

TAT ESKİ MÜDÜRÜ’NÜN ACI GÜNÜ

TAT ESKİ MÜDÜRÜ’NÜN ACI GÜNÜ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



15.07.2022 07:10 | Son Güncellenme: 14.07.2022 15:23
A+
A-

Mustafakemalpaşa TAT fabrikasında bir dönem üst düzey görevde bulunan Orhan Alpsoy’un karıştığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi. Kazada yaralanan Alpsoy tutuklanırken, kızı Zeynep ise hayatını kaybetti.  

İzmir Urla’da iddiaya göre hatalı sollama nedeniyle iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Balıklıova Mahallesi Karaburun yolunda, 9 Temmuz’da saat 19.30 sıralarında Urla’dan Karaburun yönüne giden C.A. yönetimindeki 35 AE 6817 plakalı otomobil, hatalı sollama yaptığı iddia edilen Mustafakemalpaşa TAT fabrikası eski üretim müdürlerinden Orhan Alpsoy’un kullandığı 35 AGU 958 plakalı otomobil ile çarpıştı.

İki otomobil de hurda yığınına dönerken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda otomobillerden çıkarılan 7 kişiden, C.A.’nın aracında bulunan Emine Akşit’in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Akşit’in yaşamını yitirdiği araçta bulunan sürücü C.A., B.A. ve A.S.A. ile diğer araçta bulunan sürücü Orhan Alpsoy ile kızı Zeynep Alpsoy ve eşi Rabia Alpsoy ise yaralı olarak ambulansla Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

ZEYNEP DE YAŞAMA TUTUNAMADI

Kazadan sonra Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Orhan Alpsoy’un kızı Zeynep Alpsoy da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Alpsoy’un hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi. Diğer yaralıların tedavileri ise sürüyor.

Öte yandan, kazada hafif yaralanan sürücü Orhan Alpsoy’un hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.