uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ESNAFIN DERDİ EMEKLİ AYLIĞI

ESNAFIN DERDİ EMEKLİ AYLIĞI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.08.2021 09:50
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Başkanlığı heyeti, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek esnaf odaları temsilcileri ve pazaryerinde vatandaşlarla görüştü.

CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Prof. Dr. Yüksel Özkan, İl Başkanı İsmet Karaca ve partililerin katıldığı ziyarette, Mustafakemalpaşa Esnaf Oda Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Esnafın sorunlarının gündeme geldiği toplantıda, emekli aylıklarının düşüklüğü ve yaşanan geçim zorluğuna dikkat çekildi.  

CHP Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nı ziyaret eden Bursa heyeti, Başkan Serda Tandoğan Kuru, yöneticiler ve gençlik kolları üyelerinin katılımıyla daha sonra esnaf odalarına geçti. Buradaki görüşmeler sırasında ise sürpriz bir konu gündem oluşturdu

‘BAYRAM İKRAMİYESİ CHP PROJESİDİR’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

CHP’li milletvekillerinin daha önce de TBMM’de defalarca gündeme taşıdığı SGK primlerinin yüksekliği ve emekli maaşı bağlama oranlarının düşürülmesinden şikâyet eden esnaf odası temsilcileri, emekli olmayı başaranların da maaşın düşüklüğü nedeniyle yaşadığı geçim zorluğuna işaret etti.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, SGK primleri ve emekli maaşı sorunlarını sık sık TBMM’de gündeme taşıdıklarını vurgulayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu konuda çok hassas olduğunun altını çizdi. Kayışoğlu, emeklilere bayram ikramiyesinin bir CHP projesi olduğunu da hatırlatırken, 1.000 TL’lik bayram ikramiyesine zammın da aradan geçen 3 yılın ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ısrarla hatırlatması sonucu ancak verildiğine işaret etti.

Heyet bu görüşmenin ardından Pazartesi pazarını ziyaret etti, esnafla ve vatandaşlarla görüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.