uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1841
EURO
50,3606
ALTIN
6.414,80
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
8°C
İstanbul
8°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

GELECEK PARTİSİ’NDE TEŞKİLATLANMA SÜRÜYOR

GELECEK PARTİSİ’NDE TEŞKİLATLANMA SÜRÜYOR



Kervan Mobilya
14.12.2020 18:23 | Son Güncellenme: 09.08.2021 18:25
A+
A-

Genel Başkanlığı’nı Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nin Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, iki ay içinde Mustafakemalpaşa’daki teşkilatlanmayı tamamlamayı plandıklarını söyledi.

Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, İl Başkan Yardımcısı ve İletişim Başkanı İlhami Aran ve Dış İlişkiler Başkanı Ali Kılıçlıoğlu ile birlikte Mücadele Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömürlü Aydın’a açıklamalarda bulunan Alpaslan Yıldız, şu ana kadar Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, İznik ve İnegöl olmak üzere Bursa’nın 7 ilçesinde teşkilatlandıklarını söylerken; “Mustafakemalpaşa içinde çalışmalarımız sürüyor.Bu bölge bizler için özel ve önemli. İnce eleyip sık dokuyarak kanaat önderleri ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İki ay içinde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız” dedi. 

Gelecek Partisi’nin eğriye eğri, doğruya doğru diyen bir politikası olduğunu belirten İl Başkanı Alpaslan Yıldız; “ Ezberleri bozan, yapıcı eleştirilerini kararlılıkla sürdüren bir iradeyiz. Bursa ve Mustafakemalpaşa’daki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Hayat normale döndüğünde sahada vatandaşımızla daha çok buluşacağız. Gelecek Partisi tüm kesimlere hitap edecek. Bu vesileyle Mustafakemalpaşa’da partimizin ana kademesi, gençlik ve kadın kollarında görev almak isteyenler Bursa teşkilatımızla iletişime geçebilir” dedi.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.