uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GENÇ PARTİ’DEN SEÇİM ÇALIŞMASI

GENÇ PARTİ’DEN SEÇİM ÇALIŞMASI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.04.2023 14:54
A+
A-
  • Genç Parti Bursa Milletvekili Adayları Tunçer Mutlu,  Ekrem Ortalık ve Nail Zeybek, Mustafakemalpaşa’da seçim çalışmalarında bulundu. Bursa 1. Bölge’den aday gösterilen Genç Partililer; “Tepkini göster, Genç Parti’yi meclise gönder” mesajı verdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesi milletvekili adayları saha çalışmalarını hızlandırdı.

Cem Uzan liderliğindeki Genç Parti’den Milletvekili Adayı olan Tunçer Mutlu ile Mustafakemalpaşalı adaylar Ekrem Ortalık ve Nail Zeybek, Mücadele Gazetesi’ni ziyaret ederek seçimlere ilişkin mesajlar verdi. Genç Parti Bursa Teşkilatı’nın da katıldığı seçim ziyaretinde konuşan Bursa 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Tunçer Mutlu, vatandaşlık parası, deprem mağdurları, HEITECH projesi, asgari ücret, emekli maaşı, genel af, ÖTV ve çiftçiler yönelik partinin seçim vaatlerini paylaştı.

18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşlarına 29 Ekim 2023’te 10 bin euro vatandaşlık parası sözünü veren Mutlu, deprem mağdurları için de 200 milyar euroluk kaynak ayrılacağını belirtti.

Tunçer Mutlu; “Türkiye’nin gençlerine önümüzdeki yüzyılda Türkiye’yi yeniden inşa etmek için 100 milyar euro kaynak ayrıldı. Asgari ücret ve emekli maaşı euro endeksli olacak. Cinayet, cinsel suçlar ve kadına şiddet haricinde tüm suçlara genel af çıkarılacak. İçkide ÖTV kalkacak. Türk tarımı ve hayvancılığını 100 milyar euro ile desteklenecek” dedi.  

Mustafakemalpaşalı Genç Parti Milletvekili adayları Ekrem Ortalık ve Nail Zeybek ise seçmenlerden destek isterken; “Özgürlük, zenginlik, hedef Avrupa Birliği” açıklamalarında bulundu. 


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.