uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GÜLER, İYİ PARTİ BAŞKANLIĞI’NA ADAY

GÜLER, İYİ PARTİ BAŞKANLIĞI’NA ADAY
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



24.10.2022 11:55
A+
A-

Kongre sürecinin başladığı Mustafakemalpaşa İYİ Parti Teşkilatı’nda adı bir süredir başkan adayı olarak geçen Ahmet Güler, adaylığını resmen açıkladı.

İçe değil, dışa dönük ve güçlü bir teşkilatı inşa etmek için yola çıktığını vurgulayan Güler; “Kuruluşundan bugüne bütün gönüldaşlarımızı ve üyelerimizi ayrım yapmaksızın kucaklayarak, 1 yıl içerisinde üye sayımızı ikiye katlayıp Mustafakemalpaşa’nın kaderini değiştirmek için adayız. Gönüllere dokunmak, İYİ’lerin evini, Mustafakemalpaşalıların evi yapmak için adayız” dedi.

Ahmet Güler’in, 25 Kasım-8 Aralık tarihleri arasında yapılması planlanan İYİ Parti 3. Olağan Kongresi’nde başkan adaylığını açıkladığı toplantıya İYİ Parti Mustafakemalpaşa Kurucu Başkanı İhsan Keçeci’nin de katılarak destek vermesi dikkat çekti.

Mustafakemalpaşa İYİ Parti Teşkilatı’nda kongre öncesi delege seçim süreci devam ederken, başkan adayları da kamuoyunun önüne çıkmaya başladı.

İYİ Parti Başkan Adayı Ahmet Güler, kongrede oy kullanacak 400 delegenin belirleneceği 5 Kasım’daki delege seçimleri öncesi adaylık açıklamasında bulundu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Parti binasında düzenlenen basın toplantısına katılan çok satıda İYİ Partili üye, Başkan Adayı Güler’e destek verdi.

EN BAŞARILI TEŞKİLAT SÖZÜ

Konuşmasına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere geçtiğimiz hafta vefat eden İYİ Parti Gaziantep Başkanı Celal Yıldırım ve Amasra’daki maden şehitlerini anarak başlayan Ahmet Güler, engellemelere, tehditlere, her türlü baskı ve zorluğa rağmen kurulan İYİ Parti’nin 25 Ekim tarihinde 5. kuruluş yıl dönümünü kutladığını kaydetti.

 “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Ata’mızın yolu yolumuzdur. Biz hep Bandırma Vapuru’ndayız. Ülkemizin ve milletimizin umudu olan partimizin 5. yılıyla birlikte aydınlık yarınlar için ülkemize güneş gibi doğacağız” diye konuşan Güler şunları söyledi; “Milletimiz genelde ve yerelde bize muhalefet görevini verdi. Milletin bize verdiği bu görevi hakkıyla yerine getirmek için İlçe Başkanlığı’na talibiz. Nasıl ki Bursa İl Teşkilatı, Türkiye genelindeki teşkilatlar içinde en başarılı teşkilat ise, Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nı Bursa’nın ve Türkiye’nin en başarılı ilçe teşkilatı yapmak için adayız. Topyekûn yağmanın, talanın, yokluğun, yoksulluğun, yandaş kayırmanın, liyakatsizliğin ülkenin her yanında, hususen de Mustafakemalpaşa’da zirve yaptığı dönemde ben ve yol arkadaşlarım gecesini gündüze katıp ilk genel seçimde Mustafakemalpaşa’yı güneşe kavuşturmak için adayız.”

KADIN VE GENÇ VURGUSU

Dışa dönük ve güçlü bir teşkilat vurgusu yapan Ahmet Güler; “Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin kılmak için adayız. Partimizi önce ülkemizde sonra Mustafakemalpaşa’da iktidar yapmak için adayız. Teşkilatımızı birlik ve beraberlik içinde hoşgörü, sevgi, saygı ve tevazu ile yönetmek için adayız. Kuruluşundan bugüne bütün gönüldaşlarımızı ve üyelerimizi ayrım yapmaksızın kucaklayarak, 1 yıl içerisinde üye sayımızı ikiye katlayıp Mustafakemalpaşa’nın kaderini değiştirmek için adayız. Gönüllere dokunmak, İYİ’lerin evini Mustafakemalpaşalıların evi yapmak için adayız. Mustafakemalpaşa’yı parsel parsel satan AKP zihniyetinden Mustafakemalpaşa’mızı kurtarmak için adayız. Çok çalışmak, ter dökmek için adayız” ifadelerini kullandı.

‘DİK DURACAĞIZ, DÜZ YÜRÜYECEĞİZ’

“Davamız koltuk davası değil, hizmet davasıdır” diyen Güler açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Mustafakemalpaşa’mız 110’u kırsal, toplamda 131 mahalleden oluşmaktadır.  Önümüzde ister erken ister zamanında, gerçekleşecek bir genel seçim var.  Gitmediğin köyden oy isteyemezsin. Çalmadığın kapıdan, sıkmadığın elden oy isteyemezsin.  Göreve gelmemizle birlikte Mustafakemalpaşa’da İYİ Partili temsilcilerin gitmediği köy, toplantı gerçekleştirmediği mahalle kalmayacak. Görevli başkanlarımız ve mahalle başkanlarımız ile teşkilatımızı etkin, aktif ve güçlü kılacağız. Sadece seçilecek yönetim kurulu üyelerimizle değil, oluşturacağımız komisyonlarla tüm gönüldaşlarımızla kol kola sahada olacağız. İnancımızın ve güvenimizin tam olduğu yol arkadaşlarımızla tüm gönüldaşlarımızla hep birlikte geliyoruz. Bu iktidar geldiği gibi gidecektir. Bunu gerçekleştirmekte Allah’ın izni ve sizlerin teveccühü ile bizim yönetimimize nasip olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle göreve talibim.  Hep birlikte daha İYİ bir Mustafakemalpaşa için çalışacağız. 3. Olağan Kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni eder, aday olacak tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Uzak, yakın demeden burada olan tüm dostlarıma, misafirlerime katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Programları nedeniyle gelemeyen, arayarak desteklerini belirten ve bize güç veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mustafakemalpaşa teşkilatımızın kuruluşunda emeği geçen başta kurucu İlçe Başkanım İhsan Keçeci ve kurucu üyelerimize, mücadeleleri ve partimize hizmetleri için teşekkürü bir borç bilirim. Şu anda göreve devam eden İlçe Başkanı Tevfik Demir ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, partimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ebediyete uğurladığımız kurucu üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimiz Dr. Ali Murat Dilek, Vedat Duğtay ve Nail Şamarcı ağabeyi rahmet ve minnetle anıyorum. Millet ve memleket aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda hürriyet olsun andımız, cesarette namımız. Kardeşlik olsun özümüz, vicdanımızda yönümüz. Medeniyet olsun sözümüz, al sancakta gözümüz. Gök olsun çadırımız, güneşte bayrağımız. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

AHMET GÜLER KİMDİR?

1978 doğumlu olan İYİ Parti Mustafakemalpaşa Başkan Adayı Ahmet Güler, Kocatepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu.  Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan kurumsal bir firmada 20 yıl idari işler, insan kaynakları, lojistik ve satın alma departmanlarından sorumlu müdür yardımcısı olarak çalıştı. Güler, 2022 yılı başında emekliliğe ayrılarak, 2016 yılından beri 2 şubesi ile faaliyette bulunan aile firmasında ticaretle uğraşıyor.  Ahmet Güler evli ve 2 kız çocuk babası.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.