uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

GÜLLÜCE TURNUVASI HIZLI BAŞLADI

GÜLLÜCE TURNUVASI HIZLI BAŞLADI


28.03.2023 13:01 | Son Güncellenme: 28.03.2023 13:49
A+
A-
  • Güllüce Mahallesi’nde bu yıl 2’si düzenlenen ‘Ramazan Ayı Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı.
  • Her akşam 3 maça ev sahipliği yapan turnuvaya 24 takım katılırken, büyük ilgi gören kupa mücadeleleri seyir zevki yüksek maçlara sahne oluyor.

Mustafakemalpaşa Güllüce Mahallesi’nde düzenlenen ‘Ramazan Ayı Futbol Turnuvası’ başladı.

4 grupta 24 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği turnuvanın açılış maçı, Güllüce ile Ocaklı veteran takımlarının mücadelesiyle başladı. Ocaklı’nın 4-2’lik galibiyetiyle sona eren ardından grup maçlarına geçildi.

EV SAHİBİ KÖTÜ BAŞLADI

25 Mart Cumartesi günü C-Grubu’nda oynanan maçta ev sahibi Güllüce A, Muradiyesarnıç’a 3-2 kaybederken, A-Grubu’nda Sünlük-A ise Çavuşköy’ü 5-1 yendi.  C-Grubu’nda Alme Arıtma Kimya takımı da gollü karşılaşmada Sünlük-B’yi 7-3 mağlup ederek heyecanlı turnuvaya 3 puanla başladı.

26 Mart Pazar günkü karşılaşmalarda C-Grubu’nda Ocaklı-A İlyasçılar’ı 6-5, A-Grubu’nda Asteknik Vana Kosova’yı 6-3, aynı grupta Koşuboğazı ise Güllüce-B’yi 6-2 mağlup etti.

PAŞALAR’DAN GOL YAĞMURU

27 Mart Pazartesi oynanan mücadelelerde ise D- Grubu’nda Beylik, Cihan Elitaş ve Çoşkun Mineyizler’in golleriyle Kayabaşı’nı 2-0’la geçmesini bildi.

D-Gurubu’nun zorlu maçında ise kazanan Durumtay oldu. Çeltikçi ile karşılaşan Durumtay; Eren Germen, Ozan Arpat, Mehmet Öden ve Çağatay Germen’in golleriyle sahadan 4-1 üstün ayrıldı. Çeltikçi’nin tek golü ise Mertcan Türban’dan geldi.

Aynı grupta bulunan Paşalar ise turnuvanın şu ana kadar en farklı galibiyetini Susurluk temsilcisi Muradiye karşısında 11-1’lik skorla aldı.  Paşalar’ın gollerini; Tayfun Özdemir (4), Engincan Tayfur (2), Emrecan Tayfur (2),  Emre Yıldız (2) ve Fatih Torun kaydetti.  Muradiye’nin tek golünü ise Lütfü Özkan attı.                          

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.