uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,6000
EURO
34,8429
ALTIN
2.494,51
BIST
9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

GÜMÜŞ YENİDEN ADAY

GÜMÜŞ YENİDEN ADAY


25.06.2022 08:00 | Son Güncellenme: 25.06.2022 12:13
A+
A-

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) 23. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Gümüş yeniden aday olduğunu açıkladı.

Bugün saat 13.00’da yapılacak kongre öncesi devam sinyali veren Gümüş adaylık açıklamasında şu ifadelerle duyurdu; “Bir ferdi olmaktan gurur duyduğum, 2010 yılından bu yana yönetiminde bulunduğum ve son 1 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığım Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni dönem için bir kez daha aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Geride bıraktığımız bir yılda, en az iki yıla sığdıracak çalışmaların yanı sıra, derneğimize yeni bir hizmet binası kazandırmanın gururunu hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Pandemi dönemi ve sonrası zorlukları, değerli üyelerimiz ve hemşerilerimizle, birlikte yol almaktan kıvanç duyduğumuz mahalle derneklerimizle birer birer aşarak, PAŞADER için en güçlü fotoğrafı ortaya koymanın gayreti içerisinde olduk. Tabii ki hemşerilerimiz için hizmet, ilçe ve kent dinamiklerimizle birlikte de Mustafakemalpaşalılar için en iyisinin peşinde olmaya devam edeceğiz.”

‘BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE YÜRÜMEYE VE BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

PAŞA-DER’İN kurumsal yapısını daha da güçlü hale getirmek için yola çıktıklarını vurgulayan Mustafa Gümüş; “ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini dünyada taşıyan tek ilçemiz Mustafakemalpaşa’nın ve Mustafakemalpaşalıların Bursa’daki en büyük sesi olan derneğimizi yeni hedeflere taşımak için yenilenen yönetim kurulu adaylarımızla yeni ve daha güçlü bir yola çıkıyoruz. Ne mutlu ki bizlere; yıllar sonra tekrar çok adaylı bir genel kurula imza atmanın heyecanını ve sevincini yaşayacağız. Bu vesile ile başkan adaylığını açıklayan bir önceki dönem yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Murat Dönmez kardeşime ve ekibine başarılar diler, üyelerimizi kongreye katılmaya davet ederim. Kazanan her daim Mustafakemalpaşa ve Mustafakemalpaşalılar olması dileğimle” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.