uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



24.02.2023 08:00 | Son Güncellenme: 23.02.2023 17:18
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa’nın köklü hemşehri platformlarından Gümüşhaneliler Derneği’nde başkan değişimi yaşandı. Cemal Batır’ın tekrar aday olmadığı kongrede Gümüşhaneliler Derneği Başkanlığı’na, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emsal Özgür seçildi.

Mustafakemalpaşa’da 25 yıldır dernekçilik faaliyetleri yürüten Gümüşhaneliler Derneği, 2023 yılı ile birlikte genel kurulunu gerçekleştirdi. 22 Şubat tarihinde dernek binasında yapılan ve Cemal Batır’ın tekrar aday olmadığı kongrede başkanlığa, üyelerin tam desteği ile Emsal Özgür seçildi.

YENİ BAŞKAN’DAN BİRLİK MESAJI

55 üyeli derneğin tek listeli seçiminde başkanlık görevine layık görülen Emsal Özgür, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük bir acı yaşadıklarını kaydeden Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Özgür; “Devlet-millet el ele vererek bu yaraları sarmak için seferber olduk. Dernek olarak bizde üzerimize düşen vazifeyi yerine getirdik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘KÜLTÜRÜMÜZÜ BİRLİKTE YAŞATACAĞIZ’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’da uzun yıllardır yaşayan Gümüşhanelilerin bölgenin kültürüne renk katan bir etken olduğunu belirten Emsal Özgür; “TÜİK’in 2022 verilerine göre nüfusu Gümüşhane’ye kayıtlı olup Mustafakemalpaşa’da ikamet eden 281 vatandaşımız var. Aynı verilere göre de Gümüşhane’de yaşayan 32 Mustafakemalpaşalı bulunuyor. Gümüşhane güzel Anadolu’muzun çiçek bahçesidir. Tek derdi tek vatan, tek bayrak, tek devlettir. Üyelerimizin teveccühü ile derneğimizin yönetimini devraldık. Yeni yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Kuruluşundan bu güne derneğe başkanlık yapan ve katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Gümüşhaneliler Derneği kendi kültürü ile bölge kültürünü birleştirerek, örf ve adetlerini korumayı sürdürecek, mevzuat çerçevesinde de faaliyetlerine devam edecektir” dedi.

Emsal Özgür başkanlığındaki Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM: Emsal Özgür, Mustafa Özgür, Behlül Turan, Adem Batır, Şahin Sağlam

DENETİM: Muammer Özgür, Adem Tuygun, Eyüp Turan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.