uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GÜREŞÇİLER ÇALI’DA TER DÖKTÜ

GÜREŞÇİLER ÇALI’DA TER DÖKTÜ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.06.2021 17:09 | Son Güncellenme: 04.03.2022 17:10
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi Güreş Takımı, sezonu Nilüfer’de düzenlenen Çalı Güreşleri ile açtı.

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Geleneksel Çalı Güreşleri bu yıl rekor katılım ve büyük heyecana sahne oldu.

72 başpehlivanın ter döktüğü güreşler büyük ilgi görürken, Mustafakemalpaşa Belediyesi güreşçileri de çeşitli boylarda er meydanına çıktı.

Eğitimci ve antrenör Recep Yenioğlu yaptığı açıklamada, güreş takımının pandemiden sonra sezona hazır olduğunu belirterek; “ Çalı Güreşleri ile birlikte sezonu açtık. Sporcularımız çeşitli boylarda bu güreşlere katılarak güzel bir deneyim kazandı. Çalı’da güreşçilerimiz ile birlikte Sadullah Tanrıkulu, İsmail Varol ve Ali Varol’da hakem olarak görev aldı. Yalıntaş Güreş Ağası Habib Karaca’da güreşleri yakından takip etti. Yaz mevsimi ile birlikte diğer organizasyonlarda da boy göstereceğiz. Artık sadece ata sporumuz yağlı güreşlerde değil minder güreşlerinde de iddialıyız. Okan Yavaş, Galip Demir ve Enes Kaya yönetimindeki takımımız daha iyi yerlere gelecek. Bu vesileyle güreşçilerimize her türlü imkânı tanıyan Belediye Başkanımız Mehmet Kanar, Başkan Yardımcılarımız Ercan Leblebici ve Ersin Ekici ile birlikte Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Hasan Atabey’e teşekkür ediyorum. El birliği ile Mustafakemalpaşa’mızı güreşte söz sahibi yapmak için çalışacağız” dedi.

OKULU BAŞPEHLİVAN


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Geleneksel Çalı Güreşleri finalinde, Orhan Okulu ve Ali Gürbüz karşılaştı. Normal sürede birbirlerine üstünlük sağlayamayan pehlivanlar, puanlamaya gitti. Büyük heyecan yaşanan anlarda rakibine üstünlük sağlayan Orhan Okulu, 59. Geleneksel Çalı Güreşleri’nin başpehlivanı oldu. Başaltı güreşlerinde ise finalde rakibi Enes Doğan’ı mağlup eden Yusuf Can Zeybek ipi göğüsleyen pehlivan oldu. Başpehlivan Orhan Okulu ile dereceye giren isimlere kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve protokol üyeleri verdi. Güreşlerde gelecek yılın ağası da belirlendi. Gelecek yıl yapılacak olan organizasyonun ağası yine Hakan Söğünmez oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.