uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GÜRTUNCA GÜVEN TAZELEDİ

GÜRTUNCA GÜVEN TAZELEDİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



10.01.2022 09:15 | Son Güncellenme: 10.01.2022 12:23
A+
A-

Mustafakemalpaşa Haberleşme-Dinlenme-Barınma ve Eğlence Hizmetleri Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, mevcut Başkan İsmail Gürtunca ile yola devam edildi.

Tek liste ile yapılan seçimlerde kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan İsmail Gürtunca, 4. dönem için bir kez daha bu göreve seçildi.

Mustafakemalpaşa’da 1965 yılında Kahveciler-Gazozcular-Şerbetçiler Esnaf Derneği olarak kurulan ve 4 yıl önce yapılan kongrede ismini Haberleşme-Dinlenme-Barınma ve Eğlence Hizmetleri Esnaf Odası olarak değiştiren meslek platformunun 33. Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün saat 13.00’da Grand Düğün Salonu’na yapıldı.

257’si kıraathane olmak üzere 10 meslek kolundan 380 üyesi bulunan Mustafakemalpaşa Haberleşme-Dinlenme-Barınma ve Eğlenme Hizmetleri Esnaf Odası’nın kongresine; STK ve siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, meslek odaları başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulun divan başkanlığını Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan İlhan’ın üstlendi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço gelir ve gider hesaplarının okunarak müzakere edilmesinin ardından yönetim ibra edildi.  Gündem maddesi gereğince, yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçe görüşülerek karara bağlandı.

‘ODAMIZIN HİÇBİR BORCU YOKTUR’

Kongrede söz alan Mustafakemalpaşa Haberleşme-Dinlenme-Barınma ve Eğlence Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Gürtunca, üyelerin gösterdikleri teveccüh ve güvene teşekkür etti.

Gürtunca; “Tüm üyelerimizin istek ve önerileri mevzuatlar çerçevesinde yerine getirilmiş, üst kuruluşlar tarafından verilen görevler titizlikle gerçekleştirilmiştir. Özellikle kayıt dışı çalışanların vergi ve oda kayıtlarını yaptırmaları için ilgili resmi kuruluşlar ile çalışmalar yapılmıştır. Oda’mızın hiçbir kuruma borcu bulunmamaktadır. Gelir ve gider tablosu dengeli bir biçimdedir” dedi.

Oda’nın 2018-2021 yılı arasındaki toplam geliri 529 bin TL, gideri ise 457 bin TL olarak açıklandı.

İsmail Gürtunca başkanlığındaki Haberleşme-Dinlenme-Barınma ve Eğlence Hizmetleri Esnaf Odası’nın yeni dönem yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;

Yönetim (Asil): Halil Yızgı, Müjdat Çakmak, Şerif Mehmet Kosvalı, Serkan Korucu, Yalçın Güneş, Kemal Nakaş.

Yönetim (Yedek): Nihat Tosun, Sedat Altıntaş, Mahmut Aydın, İsmail Kar, Bahri ataman, Raif Aslan, Durgut Akyel

Denetim (Asil): İlker Aydın, Hakan Biçer, Erdal Demir

Denetim (Yedek): İbrahim Topçu, Burcu soysal, İbrahim Elverdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.