uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

HAKED ‘EĞİTİM’ İLE BÜYÜYOR

HAKED ‘EĞİTİM’ İLE BÜYÜYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.03.2022 09:05 | Son Güncellenme: 15.03.2022 15:52
A+
A-

Mustafakemalpaşa Hacı Ahmet Köyü Eğitim Gönüllüleri Derneği (HAKED), 12 yıldır sürdürdüğü eğitim destekleriyle öğrencilere ışık oluyor.

6 öğrenci ile başladığı burs desteğini 40 öğrenciye çıkaran HAKED’in yetiştirdiği gençler, doktorluktan öğretmenliğe kadar birçok meslek dalında topluma hizmet vermeye başladı.

HAKED Başkanı İrfan Topal, 2009 yılında kurulan derneğin ilköğretimden üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde okuyan öğrencilere maddi ve manevi destek olduğunu dile getirdi.

‘8 AY BURS SAĞLIYORUZ’

Öğrencilerin eğitim hayatlarındaki başarılarının HAKED için en büyük mutluluk olduğunu kaydeden Topal; “HAKED, yıllara yayılan hizmetleriyle her geçen gün büyüyen, kendini yenileyen, kalabalık ve mutlu bir eğitim ailesi olma yolunda hızla ilerliyor. Dernek olarak en büyük mutluluğumuz, birlik ve beraberliğimizin desteklenmesi, öğrencilerimizin sağlıklı şartlar altında eğitimlerini sürdürmeleri ve insanlığa faydalı bireyler olmalarıdır. 2009 yılında 6 öğrenci ile başladığımız burs desteği artık 40 öğrenciyle devam ediyor. Köyümüzden üniversiteyi kazanan tüm kardeşlerimize düzenli olarak aylık 250 TL olmak üzere eğitimi bitene kadar, her eğitim döneminde 8 ay burs sağlıyoruz. Ayrıca lisede derece yapan, başarılı olan öğrencilerimize de çeşitli hediyeler veriyoruz.  Mustafakemalpaşa’daki STK’lara da desteğimiz devam ediyor” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘EĞİTİM SEFERBERLİĞİ MESLEK KAZANDIRIYOR’

HAKED’in kuruluşundan bugüne burs desteği verdiği öğrenciler arasında 2 doktor, 32 öğretmen, 4 hemşire ve çeşitli kurumlara yaklaşık 80 atama yapıldığını vurgulayan İrfan Topal; “Öğrencilerimizin başarı tablosu bizim en büyük mutluluğumuzdur. İçinde eğitim heyecanı olan herkesi HAKED çatısı altına bekliyoruz. Derneğin yardımlarıyla eğitim hayatına devam eden çocuklarımız da yıllar sonra bu gönüllüler organizasyonuna sahip çıkacaklardır. HAKED’in bu başarısının arkasında tüm Hacı Ahmet halkı var. Allah bize destek olanlardan razı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.