uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

HALLAÇOĞLU’NDAN 29 EKİM MESAJI; ‘BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HAYALİMİZ VAR!’

HALLAÇOĞLU’NDAN 29 EKİM MESAJI; ‘BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HAYALİMİZ VAR!’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



28.10.2022 15:00
A+
A-

AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Murat Hallaçoğlu, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hallaçoğlu mesajında, millet olarak bugün Cumhuriyetin ilan edilişinin 99. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

“Tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman vazgeçmeyen aziz milletimiz bu uğurda nice mücadeleler vermiş nice şanlı zaferler kazanmıştır” diyen Murat Hallaçoğlu mesajında; “Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele diz çökmeyen bu asil millet; kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, içindeki iman ve vatan sevgisiyle düşmana geçit vermemiş aziz vatanımızı canları pahasına savunmuşlardır. Bağımsızlık için verdiğimiz Kurtuluş Savaşı sonrasında ise Cumhuriyet ilan edilmiştir. En zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletin torunları olarak bugün bizlerde aynı ruh ve aynı azimle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalıyız. 1923’te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu millet olarak verdiğimiz mücadele ile taçlandırdıysak, bugün de karşılaştığımız sıkıntıları, birlik ve berberlik içinde ele ele vererek atlatmalıyız” sözlerine yer verdi.

‘ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ’

Hallaçoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partimizin iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirilmiştir. Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye her alanda devrim niteliğinde adımlar atılmış ülkemiz, bölgesinde önemli bir güç haline gelmiştir. Ortaya koyulan bu siyasi istikrarla birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacağız. Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, daha güçlü bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bütün Mustafakemalpaşalı hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.