uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

HAYAT KURTARAN HAMLEYE ÖDÜL

HAYAT KURTARAN HAMLEYE ÖDÜL
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.11.2022 17:42
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısında, topluma örnek davranışlarda bulunan vatandaşlar ödüllendirildi.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında yapıldı. Meclis oturumu öncesinde Kasım ayının ‘Ayın Vatandaşları’ da ödüllendirildi.

HAYAT KURTARDILAR, AYIN VATANDAŞI OLDULAR

Mustafakemalpaşa’da belediyeye ait akaryakıt istasyonunda soluk borusuna meyve parçası kaçması sonucu fenalaşan vatandaşı Heimlich yöntemiyle hayata döndüren Yılmaz Seyis ve Kadir Turhan, ayın vatandaşı seçildi.

Geçtiğimiz ay yaşanan olayda, akaryakıt almak için belediye benzinliğine giden bir vatandaş, yediği incir soluk borusuna kaçınca aniden fenalaşmış, boğulma tehlikesi yaşamıştı.

İstasyon çalışanları Yılmaz Seyis ve Kadir Turhan’ın bu hayat kurtaran müdahalesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından ödüle layık görüldü. Meclis toplantısına davet edilen iki çalışan, teşekkür plaketini Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın elinden aldı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Toplantıda ayrıca Gölyazı’da sokak hayvanları için gönüllü olarak bir araya gelen ve 300 hayvan için barınak kuran hayvanseverler adına Timur Yılmaz ve sokakta bulduğu içi para dolu çantayı karakola götürerek örnek bir davranış sergileyen İsmail Day’da meclis üyeleri tarafından tebrik edilerek plaketle ödüllendirildi.
Başkan Alinur Aktaş, duyarlı davranışlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.