uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

HAYVAN SEVGİSİ RESİMLERLE ANLATILDI

HAYVAN SEVGİSİ RESİMLERLE ANLATILDI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



06.10.2021 10:17
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan ‘Hayvan Sevgisi’ konulu resim yarışması iki kategoride düzenlenirken, öğrencilerin birbirinden güzel resimleri sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.

Programa; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, belediye başkan yardımcıları, idare amirleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve hayvanseverler katıldı.

Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’nde düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet, kırtasiye çeki, spor ayakkabı ve eşofman takımı hediye edildi.

Etkinlikte konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Çocuklarımızın ve velilerinin dikkatlerini çekerek onlarda hayvan sevgisi adına farkındalık oluşturmak istedik. Öğrencilerimizin yoğun katılım göstermesi bizleri oldukça sevindirdi. Programa eserleri ile katılan tüm yavrularımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak sahipsiz sokak hayvanlarımız için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana barınakta büyük değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Özellikle çocuklara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak için çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Başkan Kanar, programın sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirerek barınakta misafir edilen sevimli dostları ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.