uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1806
EURO
50,2929
ALTIN
6.441,88
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
8°C
İstanbul
8°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Pazar Hafif Yağmurlu
5°C

‘HER GÜN BERABERİZ’

‘HER GÜN BERABERİZ’



Kervan Mobilya
23.09.2022 07:25 | Son Güncellenme: 22.09.2022 16:13
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 23 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Günü’nü unutmadı. Kısa bir video hazırlayarak bu özel güne dikkat çeken Başkan Kanar; “Bir gün değil her gün beraberiz” mesajı verdi.

Engelli bireylere olan özverisiyle adından sıkça bahsettiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 23 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Günü’nü kutladı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan videoda bu özel günü kutlayan Başkan Mehmet Kanar; “Sadece özel günlerde değil, engelli bireylerimiz ile birlikte geleceğe sağlam adımlar atıyoruz. Ülke olarak, toplumun tüm katmanları ile birlik içinde çalışarak engelli vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza daha güzel bir ülke sunmanın peşindeyiz. Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezi ve Saliha- Halil Kanar Otizm Birimi’miz ile engelli bireylerimize her gün an be an özel ilgi ve alaka içerisindeyiz. Engelli dostu şehir olma yolunda ki çalışmalarımız ile ilçenin çehresini değiştirdik. Adnan Menderes Meydanı’na kurduğumuz akülü sandalye şarj istasyonu ile yüzlerce engelli bireyimize ücretsiz bir şekilde şarj hizmeti sunuyoruz. Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezi ve Saliha- Halil Kanar Otizm Birimi’miz ile gün içerisinde kursiyerlerimize el sanatları, resim, müzik, beden eğitimi, dans ve tiyatro kursları veriyor, ulaşım zorluğu yaşayan kursiyerlerimiz için özel tasarlanan engelsiz hizmet aracı ile kursiyerlerimizi evlerinden alıyor, yeniden evlerine bırakıyoruz. İnsana dokunan, hayata bağlayan projelerle her alanda engelli bireylerimizin yanındayız. Mustafakemalpaşa Belediyesi başkan yardımcılarımız, müdür ve personellerimizin hazırlamış olduğu video ile engelsiz yaşama bir kere daha dikkat çektik. Bir gün değil her gün beraberiz. Sizleri bir bAŞKa seviyoruz” şeklinde konuştu.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.