uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5866
EURO
34,8084
ALTIN
2.509,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

HOTKOOP’TAN DEV YATIRIM

HOTKOOP’TAN DEV YATIRIM


25.04.2022 08:20 | Son Güncellenme: 23.04.2022 18:29
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da ulaşım hizmetlerinin en önemli sacayağı olan 79 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi (HOTKOOP), araç filosunu yeniledi.

HOTKOOP bünyesinde yolcu taşımacılığı yapan 65 otobüsten 13’ü, 6 milyon 840 bin TL’lik yatırımla sıfır kilometre yeni araçlarla değiştirildi. 79 No’lu HOTKOOP Başkanı Varol Üregen yaptığı açıklamada, kooperatifin hizmet kalitesini daima kaliteli ve canlı tutmak için çalıştığını vurgularken, araç yenileme sürecine verdiği destekten dolayı Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne teşekkür etti.

Mustafakemalpaşa 79 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi (HOTKOOP), araç filosu yenileme sürecinde Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin önemli bir desteğini gördüklerini kaydetti.

‘HALKIMIZ EN İYİSİNE LAYIK’

Üregen; “Halkımızın en iyisine layık olduğu düşüncesiyle kooperatif olarak hizmet kalitemizi daima canlı ve kaliteli tutmaya devam ediyoruz. Filomuzda bulunan 65 aracın 13’ünü toplam 6 milyon 840 bin TL’lik yatırımla sıfır kilometre yeni model araçlarla değiştirdik. Bu değişim ve dönüşümde, her zaman katkılarını gördüğümüz Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin hızlı çözümleri ile 13 ortağımıza 5 milyon TL kredi desteği sağlandı. Bu süreçte bize destek olan Tatkavaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Tunçer’e teşekkürlerimiz sunuyoruz” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.