uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5782
EURO
34,7958
ALTIN
2.507,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İNEGÖL’DE DEV KAPIŞMA

İNEGÖL’DE DEV KAPIŞMA


10.11.2022 11:45 | Son Güncellenme: 10.11.2022 11:54
A+
A-
  • Mustafakemalpaşaspor Belediye, Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nda sezonun en önemli maçlarından birinde, lider İnegöl Kurtuluş Spor deplasmanına çıkacak.
  • Zirveyi yakından ilgilendiren 12 Kasım Cumartesi günkü zorlu mücadele, saat 15.00’da başlayacak.

Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nda 19 puanla 3’üncü sırada bulunan Mustafakemalpaşaspor Belediye, 9. hafta maçında İnegöl Kurtuluş Spor ile kozlarını paylaşacak.

Play-off hesapları yapan iki yenilgisiz takımın kritik randevusu, 12 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da İnegöl’de oynanacak.

PUAN FARKINI İNDİRME MAÇI

Ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen iki takımın mücadelesine sahne olacak maçta Kırmızı Şimşekler, olası bir galibiyette liderle puan farkını 2’ye indirecek.

Paşa bu haftaya kadar çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, rakip kalelere 22 gol gönderdi. Kalesinde yalnızca 3 gol gören kırmızı lacivertli takım, deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada; Orhangazi Gençlerbirliği ve Bademli 2021 maçlarını 1-0’lık skorlarla kazandı, Yenişehir’den ise 2-2 beraberlikle döndü.

Tüm maçlarını kazanan ve 24 puanla grupta zirvede bulunan İnegöl Kurtuluş ise bu haftaya kadar 21 gol atıp, 3 gol yedi.

Üst sıraları yakından ilgilendiren diğer müsabakalarda ise 21 puanla 2’inci sırada bulunan NK Lojistik, Yenişehir Belediyespor’u ağırlayacak. Paşa’nın en yakın takipçisi olan 17 puanla 4’üncü sıradaki Demirtaş ise Fatihgücü KS ile oynayacak.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.