uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Açık
19°C

‘İTTİFAK RUHUNU DİRİ TUTACAĞIZ’

‘İTTİFAK RUHUNU DİRİ TUTACAĞIZ’


22.01.2024 09:15 | Son Güncellenme: 22.01.2024 12:21
A+
A-

Cumhur İttifakı Mustafakemapaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, adaylık sürecinin ardından seçim çalışmalarına hızla start verdi.

Başkan adaylığı kesinleştikten sonra Mustafakemalpaşa’nın her bir noktasını adım adım gezen Beygirci, ilk hafta merkez mahalleleri ziyaret ederek sorunları dinledi, notlar aldı. Yerel yöneticiliğin halka inmekten başladığına inanan genç ve dinamik Başkan Adayı Ahmet Beygirci, hizmet dalgasını merkezden genele yayacaklarını ifade ederek; “Mustafakemalpaşa bizim sevdamız. Bu şehir ittifak ruhunun ete kemiğe bürünmüş halidir. Bu ruhu diri tutmak ve ebediyen yaşatmak adına bir an olsun sahayı terk etmeyeceğiz. Gelecek nesillerin hizmetkârı olmak en büyük sevincimiz. Bu mutluluğa ve şerefe nail olmak adına her zamankinden daha çok çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKI MUSTAFAKEMALPAŞA İÇİN KENETLENDİ’

AK Parti Başkanı Mutlu Turgut ve teşkilat mensuplarıyla koordineli hareket ettiklerini, atılan her adımda, çalınan her kapıda istişare kültürünü yaşattıklarının altını çizen Beygirci; “Yola çıktığımız günden bu yana, ‘ayırmadan, ayrışmadan, birliğin gücüyle’ sloganıyla hareket ediyoruz. Mutlu Turgut başkanımızla telefon trafiğimiz hiç bitmiyor. Sadece ittifak üyelerimizle değil, şehrin tüm dinamikleriyle, ideolojiler üstü bir insan anlayışını yaşatmak adına çalışıyoruz. Çünkü Mustafakemalpaşa’da sen ben yok, biz varız! Son bir haftadır yoğun bir medya programı mesaimiz oldu. Gerek Bursa’daki gerekse yerel basın mensuplarımıza verdiğim tüm mülakatlarda aynı şeyi söyledim; Biriz, beraberiz, hep birlikte Mustafakemalpaşa’yız” dedi. 

‘TEŞKİLAT BİNAMIZ BİR AN OLSUN BOŞ KALMIYOR’

Mustafakemalpaşa’nın tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, esnafıyla, işçisiyle, memuruyla, merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin 131 mahallenin tüm muhtarlarıyla dirsek temasında olduklarını önemle vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci; “MHP Başkanımız Suat Buldu ve teşkilatımızın cefakâr üyeleri hizmet ve eser siyaseti burcunu tutmak için teşkilat binamızı kale bellediler. Sorunları dinlemeye, talepleri değerlendirmeye her zaman hazırız. Saflarımızı bir an olsun terk etmiyoruz. Sürekli notlar alıyor, gerek merkezi hükümetimizle, gerek büyükşehir ve ittifak ortaklarımızla yarın değil, hemen şimdi diyoruz” ifadelerinde bulundu.

‘MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ’

Hizmet çıtasını daha da yükseğe taşıyacaklarını ifade eden MHP Mustafakemalpaşa Başkanı Suat Buldu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde gönüllere girmek için 7 gün 24 saat milletin emrinde olduklarını belirtti.

Buldu; “Vatandaşlarımızın tüm taleplerini, isteklerini dinliyoruz. Sorunların çözümü için gereken irade Cumhur İttifakı kadrolarında, emektar teşkilatlarımızda mevcut. Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimizden aldığımız güçle milletimizin hizmetkârı olmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” diye konuştu.

Mustafakemalpaşalılar ise meclis üyeliği, MHP başkanlığı ve milletvekilliği adaylığından beri tanıyıp sevdikleri genç başkan adayı Ahmet Beygirci’ye 31 Mart’ta gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.