uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KANAR’DAN ‘İSTİFA ET’ ÇAĞRISI

KANAR’DAN ‘İSTİFA ET’ ÇAĞRISI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.05.2021 17:35 | Son Güncellenme: 13.12.2021 17:37
A+
A-

Başkan Mehmet Kanar, son dönemde kamuoyuna yansıyan darp iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Söz konusu taksicinin şikayetini kendisinden özür dileyerek geri çektiğini kaydeden Kanar, Türkoğlu’na çağrıda bulundu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Bursa gündemini meşgul eden belediye de darp iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Darp edildiğine ilişkin suç duyurusunda bulunan taksici Engin D.’nin İYİ Partili bazı yöneticiler tarafından çeşitli vaatlerle kandırıldığını söyleyerek şikâyetini geri çektiği öğrenildi.

Olayla ilgili sessizliğini bozan Başkan Mehmet Kanar, Cumhurbaşkanı ve kendisine yönelik ağza alınmayacak sözler sarf ettiği öne sürülen ve şikâyetini geri çektiği dilekçede özür dileyen Engin D.’ye sahip çıkan ve ağır ithamlarda bulunan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’na istifa et çağrısında bulundu.

“Alnımız ak”  diye konuşan Başkan Kanar, kamuoyunda bu şekilde gündeme gelmekten dolayı çok üzgün olduğunu kaydetti.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde darp edildiği iddiası ile suç duyurusunda bulunan taksici esnafı Engin D.’nin, İYİ Partili bazı yöneticiler tarafından bir takım vaatlerle kandırılıp, galeyana getirildiğini açıklayarak şikâyetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’da yaptığı açıklamada, kumpas kurmakla suçladığı İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu için; “Sen nasıl bir il başkanısın? Sen okyanus ötesinden esinlenen terbiyesiz bir insansın. İstifa et!” dedi.

Basın açıklamasında, BUSKİ tarafından Mustafakemalpaşa’nın 50 yıllık asbest kaynağı içme suyu şebekesinin değiştirilmesi için başlatılan çalışmaları bahane ettiği öne sürülen Mustafakemalpaşalı taksici esnafı Engin D.’nin sosyal medya üzerinden taciz ve hakaret dolu mesajlar yazarak, belediye çalışanlarını arayarak belediye başkanı, rahmetli annesi ve eşine yönelik ağır hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. 

Cumhurbaşkanı ve eşine ağza alınmayacak hakaretler içeren paylaşımları bulunduğu öne sürülen Engin D.’nin Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde Başkan Yardımcısı ve belediye çalışanlarına fiziksel temasta bulunmaya çalıştığı bildirilen açıklamada, çıkan arbede de hafif şekilde yaralanan şahsın rapor alarak İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve ilçe başkanı ile yöneticilerle birlikte suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi.

‘ÖZÜR DİLEDİ, GERİ ÇEKTİ’

Gelişmeleri Bursa Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda öğrendiği bildirilen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Pazartesi günü akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden açıklamalar da bulundu.

Söz konusu taksicinin şikayetini geri çektiği dilekçeyi okuyan Başkan Kanar; “ Engin D., ‘Saldırı haberleri doğru değildir. Saldırıya uğramadım, belediye başkan yardımcısı ve belediye çalışanları tarafından darp edilmedim. İyi partili yöneticiler tarafından birtakım vaatlerde bulunularak, kandırılarak galeyana getirildim. Yaşadığım olayın bir siyasi malzemeye dönüştüğünü anladım ve davadan vazgeçmeye karar verdim. Başta Cumhurbaşkanımız ve çok kıymetli eşi, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici ve kamuoyundan özür dilerim’ diyerek şikâyetini geri çekmiştir” dedi.

İSTİFA ET ÇAĞRISI

Son günlerde yaşananları, ‘siyasi rant uğruna oynanan oyun ve kurulan kirli kumpas’ olarak niteleyerek utanç duyduğunu belirten Başkan Mehmet Kanar’ın hedefinde özellikle konunun adli merciler tarafından aydınlatılmasını beklemeden kendisi hakkında ağır ithamlarda bulunduğunu söylediği İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu vardı.

Mehmet Kanar; “ Engin D.’nin, belediyede darp edilmediğini ve saldırıya uğramadığını bugün savcılıkta ortaya koymuştur. Engin D. İYİ Partililer tarafından kandırılarak galeyana getirildiğini de resmi beyanıyla itiraf etmiştir. Gerçekler böyleyken, sen nasıl bir il başkanısın Selçuk Türkoğlu? Sen okyanus ötesinden esinleniyorsun terbiyesiz Selçuk Türkoğlu! Terbiyesizce küfürlerin ve ahlaksızca oyunlarınla bizi vazgeçiremezsin. İstifa et” diye konuştu.

‘MAKAM İÇİN İFTİRA ATILMAZ’

Selçuk Türkoğlu’nun ‘Çapsız’ diyerek tepki gösterdiği İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı’nın gazı ile hareket ettiğini de belirten Kanar, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu da söyleyerek; “Verdiğimiz her sözü tuttuk, koltuk makam için iftira atılmaz. Alnımız ak, Allah büyük işte. Gerçekler geç kalmadan ortaya çıktı” dedi.

Tüm iftira ve haksızlıklara rağmen eline bir megafon alarak kimseyi ‘mafya, çete, yalancı, aciz, hain, kalleş, pusu, zorba, vandal, kokuşmuş, kepaze, kaynama, meydan dayağı’ diye suçlamadığına da dikkat çeken Mehmet Kanar, kamuoyunda bu şekilde gündeme gelmekten dolayı çok üzgün olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.