uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KAVŞAK KASIMDA BİTECEK

KAVŞAK KASIMDA BİTECEK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



27.10.2021 11:50
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, hafta başında düzenleme çalışmalarının başladığı Yalıntaş Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel, AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu, MHP Başkanı Ahmet Beygirci, Yalıntaş Muhtarı Seyfettin Karanfil ve belediye meclis üyelerinin katıldığı inceleme ziyaretinde konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, kavşağı önümüzdeki ay içinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

‘MUSTAFAKEMALPAŞA’YA YAKIŞACAK’

Yürütülen çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler alan Milletvekili Esgin; “Geçtiğimiz ay bu önemli kavşakta bir çalışma başlatmıştık. Bu inceleme ziyaretinde de geldiğimiz noktayı tekrar gözden geçirdik. Burada Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediyesi, UEDAŞ ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin önemli çalışmaları oldu.  BUSKİ ve UEDAŞ çalışmalarını tamamladı. Karayolları da hummalı bir şekilde kavşak yapımını yürütüyor. Bu beklenen bir yatırımdı, bizlerde çalışmaları yakından takip ediyoruz. Suuçtu yolunun da geçtiği bu lokasyon, Mustafakemalpaşa’ya yakışır bir şekilde hizmete açılacak. Daha önce ölümcül kazaların olduğu bu önemli kavşak, Kasım ayı sonunda ulaşımda olacak. Emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Mustafakemalpaşa ziyareti kapsamında Ağustos ayında 360 dönümlük alan üzerinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nde de incelemelerde bulundu. Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi’nin Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam merkezlerinden biri olacağını söyleyen Milletvekili Esgin, son olarak Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.