uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KIZ İHL İYİLİKTE YARIŞTI

KIZ İHL İYİLİKTE YARIŞTI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.03.2023 14:30 | Son Güncellenme: 16.03.2023 14:05
A+
A-

Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Değerler Düşünce ve Medeniyetler Kulübü, geliri depremzedelere bırakılmak üzere yardım kermesi düzenledi.

Okulun tüm öğrencilerinin katıldığı gıda kermesinden elde edilen gelir, depremzedelerin yaralarının sarılması amacıyla Kızılay Şubesi’ne teslim edildi.

Son belirlemelere göre 48. 448 vatandaşın hayatını kaybettiği Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde yaraların sarılması için destekler sürerken, bu kapsamda Mustafakemalpaşa’da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi girişimiyle yardım amaçlı kermes düzenlendi.

KIZILAY’A BAĞIŞLANDI

Kız AİHL Değerler Düşünce ve Medeniyetler Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen kermes, sınıflar arası bir yardım ve iyilik yarışına dönüştü. Öğrencilerin kendi imkânları ile yaptığı gıda ürünleri okul bahçesinde satışa sunuldu. Toplamda 15 sınıfın ve velilerinin getirdiği günlük taze ürünlerin satışından elde edilen yaklaşık 23.000 TL, aynı günün sonunda Mustafakemalpaşa Türk Kızılay Şubesi’ne makbuz karşılığı teslim edildi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘İLK VE ÖNCÜ OLDULAR’

Okul öğretmenlerine, öğrencilere ve ailelere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Kızılay Şube Başkanı Mustafa Eren; “Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, Değerler Eğitimi Kulübü olarak ülkemizde yaşanan ve 11 şehrimizi etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmada bizim de katkımız olsun istediler. Günlük taze ürünlerin satışından elde edilen yaklaşık 23.000 TL’yi Türk Kızılay Şubesi’ne teslim ettiler. Akl-ı selim ve kalb- i selim insana her zaman doğru yolu gösterir. Genç ve çocuk olsalar bile. Her sınıfın bir temsilcisinin olduğu bu bağış faaliyeti ile öğrencilerimize Kızılay’ımızı tanıttık. Kızılay’ı hem yerinde görmüş oldular hem de yardım duygusunu bizzat yaşadılar. Yardım kampanyasında emeği geçen başta Okul Müdürü Ahmet Deniz, Müdür Yardımcıları Ahmet Demirhan, Halil İbrahim Közkurt, Bayram Balcı, Gamze Kurtoğlu, Hatice Turacı ve okulun öğretmen, öğrenci ve velilerine çok teşekkür ederiz. İyi ki varlar. Mustafakemalpaşa’da ilk ve öncü oldular” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Deniz ise deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlar için çok üzüntü duyduklarını ve duyarsız kalamadıklarını ifade etti. Deniz, öğrencilerin yardım duygusunu yaşamalarını ve sınıflarında yardımlaşmada ve iyilikte yarışarak kermes vesilesi ile kendilerini geliştireceklerini söyledi.    

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.