uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KIZLARDAN ÇİFTE ZAFER

KIZLARDAN ÇİFTE ZAFER
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.11.2022 07:00 | Son Güncellenme: 15.11.2022 12:09
A+
A-

Mustafakemalpaşaspor Belediye (A) ve Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Kız Basketbol Takımları, haftayı galibiyetle kapatarak, çifte zafer yaşadı.

2022-2023 Bursa Basketbol Yerel Ligi’nde mücadele eden iki takım, geçtiğimiz hafta sonu Tofaş Spor Salonu’nda pota mücadelesine çıktı. 

55 SAYI FARK

Saat 14.30’daki ilk maçta Elit Akademi Spor ile karşılaşan Mustafakemalpaşaspor Belediye (A), baştan sona üstün götürdüğü maçtan 103-48 galip ayrıldı. Rakibini 55 sayı fark atan takım, galibiyet serisine devam etti.

ÇİFTE ZAFER


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Saat 16.00 oynanan ikinci maçta ise 2010 doğumlu sporculardan oluşan ve tecrübe kazanmak için katıldıkları ligde iyi bir performans ortaya koyan Mustafakemalpaşaspor Belediye (B) takımı, Kestel Belediyespor ile karşılaştı. Rakibi karşısında daha etkili olan takım, heyecanlı maçı 7 sayı farkla 23-16 kazanmasını bildi.

Karşılaşmayı değerlendiren Antrenör Üveys Cevher Yalçınkaya; “Bu sezon hedefimiz ilk önce gruptan lider çıkmak daha sonrasında ise Bursa’da final oynamak. Şampiyon olup Türkiye finallerine katılarak Mustafakemalpaşa’yı bu arenada en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.