uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KÖYLÜNÜN BAŞI KURTLARLA DERTTE

KÖYLÜNÜN BAŞI KURTLARLA DERTTE
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



22.11.2021 11:12
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da son zamanlarda meydana gelen ve kırsalda yaşayan vatandaşların kâbusu olan kurt saldırılarına bir yenisi daha eklendi.

Dallıca Mahallesi’nde yaşanan olayda, aç kurtlar mahallenin içine kadar gelerek ağıldaki koyunları telef etti, köpekleri de yaraladı.

Mahallenin yakınlarında gezerken karşısına kurt çıkan bir köylü, cep telefonuyla kurtları görüntüledi.

Dallıca Mahallesi sakinlerinin başı son zamanlarda kurtlarla dertte.

Kurtların çocuklarına ve kendilerine saldırmasından korkan köylüler korku içinde yaşıyor. Daha önce mahalle içinde ve çevresinde görülmeyen kurtlar son 2 yıldır gözükmeye başladı.
Kurtların saldırdığı köpeğin sahibi Hayri Gökçe; “Kurtlar gelip hayvanlarımıza saldırdı. Köpeklerimizle boğuştu, köpeğimizi yaraladı. Koyunlarımın bulunduğu ağılın kapısını kemirmişler. Bize ve çocuklarımıza saldıracaklar diye korku içindeyiz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Kurtların koyunlara saldırısına şahit olan Ahmet Türkmen ise tedirgin olduklarını söyledi.

Türkmen; “Evimin önünde odun keserken kurtların komşumun koyunlarına saldırdığını gördüm. Çocuklarım da evimin önünde oynuyorlardı. Koyunların kaçıştığını görünce dikkatli baktım, kurdun bir kuzuyu yatırıp yediğini gördüm. Ben olmasam koyunların çoğunu yiyeceklerdi” şeklinde konuştu.
Köyün yakınında karşısına kurt çıkan Ünal Ulutaş da; “Tarladan gelirken köyün girişinde kurtları gördüm. Bu kurtlar köyde hayvanlara zarar verdi. İnsanlara da zarar vermelerinden korkuyoruz” diye konuştu.

HABER: İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.