uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KÜME’DE UMUT HAFTASI

KÜME’DE UMUT HAFTASI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.01.2023 18:05
A+
A-
  • Bursa 1’inci Amatör Küme’de düşme potasında bulunan Çırpan Gücü ve Mustafakemalpaşa 2014, hafta sonu hayati öneme sahip maçlara çıkacak.
  • Mustafakemalpaşa temsilcileri, oynayacakları kritik mücadeleleri kazanmaları halinde ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyacak. 
ÇIRPAN GÜCÜ

Bursa 1’inci Amatör Küme’de 21’inci hafta karşılaşmaları, 22 Ocak tarihinde oynanacak.

Çırpan Gücü ve Mustafakemalpaşa 2014 kendi evinde, Yalıntaş Gençlik ise deplasmanda puan arayacak.

ÇIRPAN MUCİZE KOLLAYACAK

11 takımlı 4. Grup’ta 8 puanla son sırada yer alan ve düşme tehlikesi yaşayan Çırpan Gücü, 22 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Mudanya temsilcisi Kumyaka Gençlerbirliği ile Mustafakemalpaşa’da karşılaşacak.

Sezonun ilk maçında Kumyaka karşısına çıkmaması nedeniyle hükmen mağlubiyetin yanı sıra 3 puanı silinen Çırpan Gücü, haftalar önce grubu şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Lig’e yükselmeyi garantileyen rakibi ile M. Vahap Çeki Tesisleri’nde puan mücadelesine çıkacak.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Küme’de kalmayı mucizeler bırakan mavi beyazlı takımın umudunu sürdürebilmesi için bu karşılaşmayı mutlak kazanması gerekiyor.

İPLER MKP 2014’ÜN ELİNDE

Aynı grupta averajla düşme hattının bir basamak üstünde 9’uncu sırada bulunan 12 puanlı Mustafakemalpaşa 2014 ise hafta sonu 8’inci sırada yer alan Panayır Spor’u ağırlayacak. 

Pazar günü saat 15.00’da M. Vahap Çeki Tesisleri’nde oynanacak maçı kazanarak sezonunun son haftasına rahat girmek isteyen MKP 2014’te tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Ligin ilk yarısındaki mücadeleyi 4-2 kaybeden MKP 2014, bu maçı kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek. MKP 2014’ün bir kulağı da aynı puanda bulunduğu Vakıf Gençlik Spor’un Barbaros Spor ile oynayacağı maçta olacak.

MUSTAFAKEMALPAŞA 2014

YALINTAŞ RÖVANŞ PEŞİNDE

5’inci Grup’ta 29 puanla 4’üncü basamakta bulunan Yalıntaş Gençlik Spor’da aynı gün ve saatte Karacabey Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Sezonun ilk maçında Karacabey temsilcisine 2-0 yenilen sarı lacivertli takım, bu karşılaşmadan galip ayrılarak hem rövanşı almak hem de rakibiyle puanını eşitlemek için sahaya çıkacak.

YALINTAŞ GENÇLİK SPOR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.