uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KUMKADI’DAN DEPREM BÖLGESİNE GÖNÜL İFTARI

KUMKADI’DAN DEPREM BÖLGESİNE GÖNÜL İFTARI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



06.04.2023 15:46
A+
A-

Mustafakemalpaşa’nın kırsal Kumkadı Mahallesi sakinleri, Ramazan ayında deprem bölgesinde gönül seferberliği başlattı. 30 gün boyunca halka açık iftarların düzenlendiği mahalle, bu yıl bir ilke imza atarak depremden etkilenen Hatay’da her akşam yüzlerce kişilik iftar sofrası kurulmasına öncülük etti.

Mustafakemalpaşa’nın Uluabat Gölü kıyısındaki kırsal mahallerinden Kumkadı, Ramazan ayının bereketini yansıtan ‘gönül sofralarını’ bu yıl deprem bölgelerine taşıdı.

Daha önceki yıllarda mahallede kurulan iftar sofraları, vatandaşların ortak aldığı karar neticesinde Hatay’a bağlı Antakya’nın Ovakent Mahallesi’nde depremzedelerle buluşturuldu.

Binlerce kişinin sofrasına sıcak yemeğin ulaştırıldığı iftar çadırları dayanışma iklimi oluşturulurken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kumkadı Yeni Cami İmamı Mehmet Tak; “Ramazan’ın başından bu yana her akşam bir araya gelerek mahallemizde iftar yemekleri organize ediyorduk. Ülkemizi yasa boğan deprem sonrası bu anlamlı etkinliği afet bölgesine taşımayı uygun gördük. Antakya Ovakent’te, Kumkadı ve Ormankadı mahallelilerimizin desteği ile iftar vererek birliğimizi güçlendiriyoruz. Depremzedelerimizi yalnız bırakmayacağız. Ramazan ayının, sıkıntılarımızın def-ü ref olmasına vesile olmasını Cenab-ı Hakt’an niyaz ederim. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.