uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘KUTUPLAŞTIRMAYA SON’

‘KUTUPLAŞTIRMAYA SON’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



14.01.2022 09:30 | Son Güncellenme: 13.01.2022 19:15
A+
A-

Gelecek Partisi Mustafakemalpaşa Teşkilatı Başkanı Müzeyyen Tuna, korkularla ve tabularla siyaset yapanların Türkiye’yi yarınlara taşıyamayacaklarını söyledi.

Gelecek Partisi’nin ‘yeni şeyler söyleme zamanı’ diyerek yola çıktığını kaydeden Başkan Tuna; “Milletimiz, toplumsal farklılıklarımızı ve kırılganlıklarımızı kendisine siyasi sermaye yapanların geleceği inşa edemeyeceğini görmektedir. Kutuplaştırmaya son vereceğiz, hedefimiz birleştirmek” dedi.

Mustafakemalpaşa’da teşkilatlanma çalışmalarına hız veren ve Ocak ayı sonunda ilk kongresini yapmaya hazırlanan Gelecek Partisi, yeni parti binasında toplantıda buluştu.

Genel Başkanlığı’nı Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi, Mustafakemalpaşa’daki siyasi faaliyetlerine hız verdi.

Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda kongre çalışmaları masaya yatırılırken, Gelecek Partisi Mustafakemalpaşa Teşkilatı Başkanı Müzeyyen Tuna’da açıklamalarda bulundu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında kurucu ilçe başkanı olarak göreve atandığını hatırlatan Tuna, teşkilatlanma ve yeni üye çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Kadınların siyasette daha aktif olması inancıyla Mustafakemalpaşa’da bu görevi kabul ettiğini söyleyen Müzeyyen Tuna; “Kadınlarımız ve gençlerimize güven duyacakları bir yarın inşa etmek istiyoruz. Özellikle kadınlarımızı ve gençlerimizi partimize davet ediyorum” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN ‘GELECEĞİ’ AÇIK’

Tuna şöyle konuştu; “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde Gelecek Partisi, ‘şimdi yeni şeyler söyleme zamanı’ diyerek yola çıktı. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa edecek olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak korkulardan tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak bugüne inançları ve yarına umutları olanlar söyleyebilirler. Partimiz temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmaktadır. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Hedefimiz işsiz genç bırakmamak, özgürce yazan, çizen, düşünen nesillerin yolunu açmaktır. Demokrat zihniyet, ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde, kuşatıcı bir siyasi vizyon, yetkin bir kadro ve rasyonel bir yönetim anlayışıyla sorunlarımızın tamamını çözüme kavuşturmak mümkündür. Önemli olan bundan tam yüz yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının en zor şartlarda yaktığı İstiklal meşalesini günümüze taşıyan bir bilinçle geleceğe omuz omuza yürüme ve muasır medeniyet seviyesini aşma iradesi gösterebilmemizdir. Gelecek Partisi, Türkiye’yi taşıyacak özgürlükçü, demokrat, evrensel ve kadim değerlerimizden güç alan bir siyasal vizyonu sahiplenecektir. Partimizin olmazsa olmazı; adalet, demokrasi, refah, eşitlik ve siyasi ahlaktır. Bu 5 madde ayrıca parti tüzüğünde bulunan ‘akraba ayrımcılığı’ maddesini de benimsedik. Bizler Mustafakemalpaşa’yı kutuplaştırmayacağız aksine birleştireceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.