uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

LİDERLİK KOLTUĞU GİTTİ

LİDERLİK KOLTUĞU GİTTİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



08.12.2021 08:20 | Son Güncellenme: 07.12.2021 16:44
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme de 9. haftanın geride kaldığı maçlarda Mustafakemalpaşa temsilcileri iki mağlubiyet bir galibiyet aldı. Tüm maçların deplasmanda oynandığı haftada taraftarının yüzünü güldüren tek takım, 2014 Mustafakemalpaşa oldu.

Çırpan ve Roman Spor, bu haftaya kadar gruplarında oturdukları liderlik koltuğundan inerek ilk devreyi 3. sırada kapattı.

Bursa 1. Amatör Küme’de 9 haftalık ilk devre müsabakaları tamamlandı.

5. Grup’ta Roman Spor’un bay geçtiği hafta da grubun yeni lideri, puanını 19’a yükselten Yeni Karaman oldu.

YALINTAŞ KAYIPLARI OYNADI


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa temsilcisi Yalıntaş’ı Hürriyet Sahasında ağırlayan Yeni Karaman, sarı-lacivertli takımı 4-1 yendi. Bu sonuçla galibiyet hasreti iki maça çıkan Yalıntaş, 9 puanla 5. sırada kaldı. Yeni Karaman ve Cumalıkızık’ın puan aldığı haftayı bay geçen Roman Spor ise 18 puanla 3. sırada yer alıyor.

Roman Spor, 10. hafta maçında Bursa Barbarosspor ile kendi evinde, Yalıntaş ise deplasmanda Cumalıkızık ile karşı karşıya gelecek.

ÇIRPAN’A BİR HALLER OLDU

6. Grup’ta ise Çırpan Gücü’nde kötü gidişat sürüyor.

Oynadığı ilk altı maçta yenilgi yüzü görmeyen mavi beyazlı ekip, Çiftehavuzlar’ın ardından en yakın rakibi Demirtaş’a da boyun büktü. Zorlu maçta Emirhan’ın golüyle 1-0 öne geçen Çırpan Gücü, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollere engel olamayınca üst sıraları yakından ilgilendiren maçı 2-1 kaybetti. Abdullah ve Caner’in kırmızı kartla oyun dışında kaldığı mücadeleyi 9 kişiyle tamamlayan Çırpan, bu sonuçla liderlik koltuğunu Demirtaş’a kaptırdı.

Çırpan, sezonun 10. haftasında Bursa Güvenspor ile karşılaşacak.

2014 ÇIKIŞTA

Son haftalarda aldığı kritik puanlarla adından söz ettiren 2014 Mustafakemalpaşa da çıkışını sürdürdü.

Bursa Güvenspor’a konul olan 2014, nefes kesen karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazanmasını bildi.

Maçı 10 kişiyle tamamlayan ve r penaltı atışında rakibine gol izni vermeyen kırmızı-laciverti takımın galibiyet gollerini Berke, Muhammed Taha ve Yusuf kaydetti. 

Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyeti alan ve önümüzdeki hafta Demirci Gençlik deplasmanına çıkacak olan 2014 Mustafakemalpaşa, 13 puanla 4. sıraya yükseldi.

1.KÜME 5.GRUP

1.KÜME 6.GRUP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.