uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MECLİS TOPLANIYOR

MECLİS TOPLANIYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



05.01.2022 09:45 | Son Güncellenme: 04.01.2022 16:45
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi, 2022 yılının ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Üyeler, saat 15.00’da gündem dışı gelenler hariç 22 maddeyi görüşmek üzere bir araya gelecek.

Denetim komisyonuna üye seçimi, meclis üyelerinin huzur hakkı ve sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi, bazı müdürlüklerin birleştirilmesi, 2022-2026 yılları arası 5 yıllık  İmar Programı Uygulaması konuları ile birlikte içkili yer bölgelerinin genişletilmesi, bölge otoparkı yapımı ve bazı imar konuları yeni yılın ilk meclis oturumunda ele alınacak.

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi, 2022 yılı Ocak ayı ilk toplantısında gündemdeki şu konular karara bağlanacak;

1- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Bölge Otoparkı Yapılması konulu teklif yazısının görüşülmesi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

2- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün Ovaazatlı Mahallesinde sokak isim değişikliği talebi konulu teklif yazısının  görüşülmesi.

3- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ‘nün Kumkadı Mahallesi ‘ndeki  parka isim verilmesi talebini konu alan teklif yazısının görüşülmesi.

4- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün Atatürk Mahallesi 391 ada 45 parsel ve 586 ada 3 parsellere ait plan değişikliği talebini konu alan teklif yazısının görüşülmesi.

5- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün Fevzidede Mahallesi 1095 ada 1 parsel 1/1000 ölçekli uygulama imar  plan değişikliği talebi konulu teklif yazısının görüşülmesi.

6- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün Selimiye Mahallesi 1112 ada 1 nolu parselde 1/1000 ölçekli uygulama imar  plan değişikliği talebi konulu teklif yazısının görüşülmesi.

7- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün Şeyhmüftü Mahallesi 11 ada 30 ve 91 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar  plan değişikliği talebi konulu teklif yazısının görüşülmesi.

8- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün Şeyhmüftü Mahallesi 15 ada 1 nolu parsel 1/1000 ölçekli uygulama imar  plan değişikliği talebi konulu teklif yazısının görüşülmesi.

9- Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 2022-2026 Yılları arası 5 yıllık  İmar Programı Uygulaması konulu teklif yazısının görüşülmesi.

10- Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Alpagut Mahallesi 1039 Parsel Şartlı Bağış konulu teklif yazısının görüşülmesi.

11- Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Atariye Mah. 125 Ada 425 Parsel Vefa Hakkı kaldırılması konulu teklif yazısının görüşülmesi.

12- Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Suuçtu Tabiat Parkı Bağımsız bölümlerin tahsisi konulu teklif yazısının görüşülmesi.

13- İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün iktisadi işletmeye Faaliyet Konusu Ekleme konulu teklif yazısının görüşülmesi.

14- Zabıta Müdürlüğü’nün İçkili Yer Bölgesi Genişletilmesi konulu teklif yazısının görüşülmesi.

15- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Zabıta Müdürlüğü fazla mesai ücretleri ile ilgili teklif yazısının görüşülmesi.

16- Sözleşmeli Personel ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklif yazısının görüşülmesi.

17- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün bazı müdürlüklerin birleştirilmesi ve Boş Kadro Değişikliği konulu teklif yazısının görüşülmesi.

18- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Mustafakemalpaşa Belediyesi Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi kurulması ile ilgili teklif yazısının görüşülmesi.

19- Yazı İşleri Müdürlüğü’nün ‘Meclis Üyelerinin Huzur Hakkının Belirlenmesi’ konulu teklif yazısının görüşülmesi.

20- Yazı İşleri Müdürlüğü’nün ‘Meclis Tatil Ayının Belirlenmesi’ konulu teklif yazısının görüşülmesi.

21- Yazı İşleri Müdürlüğü’nün ‘Denetim Komisyonu Üye Seçimi’ konulu teklif yazısının görüşülmesi.

22- Yazı İşleri Müdürlüğü’nün ‘Denetim Komisyonunun Emrinde Görevlendirilecek Personel’ konulu teklif yazısının görüşülmesi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.