uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MEVLİD-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

MEVLİD-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



12.04.2021 13:37 | Son Güncellenme: 03.11.2021 13:41
A+
A-

Mustafakemalpaşa Müftüsü Ahmet Büyükgül, ‘Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’ için başvuruların başladığını söyledi.

Müftü Büyükgül, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik organize edilen ‘Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’na ilişkin bilgilendirmede bulundu.

22 Mayıs 2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapılacak yarışmaya ilişkin 5 Nisan’da başlayan başvuruların 19 Mayıs’a kadar süreceğini hatırlatan Mustafakemalpaşa Müftüsü Ahmet Büyükgül; “Başvurular yarisma.diyanet.gov.tr adresinden bireysel olarak internet yoluyla gerçekleştirilecektir. Yarışmaya ilişkin tüm duyurular bu site üzerinden yapılacaktır” dedi.

‘Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nın usul ve esasları hakkında bilgiler veren Büyükgül; “ Yarışma, 22 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00’da çevrimiçi olarak yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Yarışmacılar Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasında yer alan ‘Hadislerle O’nu Anlamak’ isimli eserden sorumlu olacaklardır. Başvurular, 19 Mayıs 2021 tarihinde saat 23.59’a kadar devam edecektir. Yarışmaya, örgün veya açık öğretime devam eden üniversite öğrencileri katılabilecek olup 1 Ocak 1993-1 Ocak 2004 arasında doğan üniversite öğrencileri katılabilecektir. Yarışma ile gençlerin bilgi seviyelerini ölçmekten ziyade yarışma vesilesi ile Hz. Peygamber (sav)’i tanıma, onun mesajını anlama, gençlerin milli ve manevi duygularını geliştirme ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çalışmaları ile tanıştırma hedeflenmektedir. Yarışma neticesinde her ilden birincilik elde eden bir erkek ve bir kız öğrenciye Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Başkanlığımız tarafından bir cumhuriyet altını ödül olarak verilecektir. Ayrıca müftülükler imkânları nispetinde dereceye giren diğer öğrencileri ödüllendirebileceklerdir. Yarışma süresi 80 dakikadır ve yarışma 80 sorudan oluşup her bir soru 1.25 puan değerinde olacaktır. Dereceye girenlerin tespitinde erkek ve kız öğrenciler ayrı kategorilerde değerlendirilecektir. Başvurular yarisma.diyanet.gov.tr adresinden bireysel olarak internet yoluyla gerçekleştirilecektir. Yarışmaya ilişkin tüm duyurular bu site üzerinden yapılacaktır” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.