uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MİLLET BAHÇESİ’NDE SONA YAKLAŞILDI

MİLLET BAHÇESİ’NDE SONA YAKLAŞILDI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



08.11.2022 14:00 | Son Güncellenme: 08.11.2022 18:07
A+
A-

Bursa’nın 76 dönüm ile en büyük ve nitelikli yaşam alanlarından biri olan Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Proje’nin bu yılsonunda tamamlanacağını açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, göletleri, meyve ve endemik bitkileri, oksijen ormanı, piknik, spor, eğlence ve sosyal donatı alanları ile Millet Bahçesi’nin gelişen ve değişen Mustafakemalpaşa’ya çok yakışacağını söyledi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar döneminde hayata geçirilen 76 dönüm üzerine kurulu Millet Bahçesi, Mustafakemalpaşa’nın çehresini değiştirecek.

Göreve geldiği 3,5 yılda hayata geçirdiği büyük projelerle Mustafakemalpaşa’yı yeniden tasarlayan Başkan Mehmet Kanar, alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla şehrin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkardı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

5 PROJEDEN BİRİ

Türkiye genelinde sadece 5 belediye içerisinde onay alarak projelendirilen Millet Bahçesi’nin yapımına,  3 Aralık 2020’de yapılan ihalenin ardından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Fevzidede Mahallesi Ayazma Mevkii’nde başlandı.

Mustafakemalpaşalılar için şehrin gürültüsünden uzak, dingin bir alan oluşturan 76 dönümlük Millet Bahçesi’nde; dinlenme alanları, biyolojik yapay gölet, Millet Kıraathanesi, Millet Kütüphanesi, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor salonları, camii, otopark, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunuyor.

‘VİZYON BİR ALAN OLACAK’

2022 yılı sonu tamamlanacak Millet Bahçesi’nin, Mustafakemalpaşa’nın vizyon rekreasyon alanlarından biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Söz verdiğimiz gibi Mustafakemalpaşa’nın çevresini değiştirmeye devam ediyoruz. Şehrin gürültüsünden uzak, bol oksijenli, yüzlerce meyve ağacı ve endemik bitkilerin yer aldığı Millet Bahçe’mize kavuşmamıza çok ama çok az kaldı. Bursa’nın en büyük Millet Bahçe’si Mustafakemalpaşa’da yükseliyor. Çocuklarınızla gönül rahatlığıyla eğlenebileceğiniz, bir tampon bölge oluşturduk. Allah utandırmasın” dedi.

‘YENİ BİR MUSTAFAKEMALPAŞA’

Mustafakemalpaşa, alt ve üstyapı, Gençlik Merkezi, Millet Bahçesi ve sayısız projeleriyle Bursa’nın hızla yükselen şehirleri arasında yer alıyor.

2022 yılı sonunda bitecek yatırımlar arasında yer alan Gençlik Merkezi de Mustafakemalpaşa’nın çehresini değiştiren projelerden biri olacak. 2023 yılı sonunda Mustafakemalpaşa’da 50 yıllık altyapı sorunu ortadan kalkarken, gençlerin umudu olan Gençlik Merkezi ise sinema salonları, tiyatro salonları, basketbol sahası, her branşa özgü kişisel gelişim atölyeleri, kapalı yüzme havuzu ve Belediye Ek Hizmet Binası’nı kapsıyor.

“Zahmet olmadan rahmet olmaz” diyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Yeni gelişen Mustafakemalpaşa hepimizi mutlu edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.