uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MİNİKLER ARTIK ‘ANA KUCAĞI’NDA

MİNİKLER ARTIK ‘ANA KUCAĞI’NDA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



07.01.2022 11:06
A+
A-

Mustafakemalpaşa’daki altyapı yatırımlarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak projeyi hayata geçirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2020 eğitim döneminde 6 merkez ile faaliyete alınan ana kucağı eğitim merkezleri zincirine yeni bir halka daha eklendi.

Mustafakemalpaşa Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı törenle Hamidiye Mahallesi’nde hizmete açıldı.

İHTİYAÇLARI BÜYÜKŞEHİR KARŞILAYACAK

68 öğrencinin eğitim aldığı merkezde çocukların tüm kırtasiye malzemeleri ile sabah kahvaltısı ve bir öğün yemeklerinin Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, hedeflerinin donanımlı nesiller yetiştirmek olduğunun altını çizdi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş ayrıca 4’üncü köprü, altyapı çalışmaları ve Gençlik Merkezi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Osmangazi, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Karacabey, Orhangazi ve Yenişehir’deki hizmet noktalarına Mustafakemalpaşa Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi de eklendi.

4 SINIFTA 68 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Kısa zamanda 8 ilçede 17 merkez, 119 öğretmen ve 3 bin öğrenci ile dev bir eğitim ordusuna dönüşen ana kucağı merkezleri, bundan böyle Mustafakemalpaşalı çocuklar için de hizmet verecek. Dönem başında faaliyete geçen ve halen 4 sınıfta 68 öğrencinin eğitim gördüğü Mustafakemalpaşa Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi’nde de ‘diğer hizmet noktalarında olduğu gibi’ çocukların tüm kırtasiye malzemeleri ile sabah kahvaltısı ve 1 öğün yemekleri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Mustafakemalpaşa Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi’nin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın yanı sıra davetliler katıldı. Mustafakemalpaşa’ya kazandırdıkları hizmetler ile planlanan projeleri açılış töreninde dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 100 bini aşan nüfusu ile Mustafakemalpaşa’nın gelişime açık bir şehir olduğunun altını çizdi.

4’ÜNCÜ KÖPRÜ DE PROJE TAMAM

Mustafakemalpaşa’ya üçüncü köprüyü kazandırdıklarını, 4’üncü köprünün projesinin tamamlandığını belirten Başkan Aktaş, içme suyu hatlarını sil baştan yenileyen projeye devam ederken, önümüzdeki günlerde kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile ilgili çalışmanın da eş zamanlı olarak başlayacağını ve altyapı sorununun tamamen ortadan kalkacağını vurguladı.

‘GENÇLİK MERKEZİ’Nİ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ BİTİRECEĞİZ’

Mustafakemalpaşa Gençlik Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni söz verdikleri gibi yılsonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Aktaş, bu yıl için 141 kilometre olan sıcak asfalt ve sathi kaplama talebini de büyük ölçüde karşılayacaklarını kaydetti. Başkan Aktaş, hizmete açtıkları ana kucağı eğitim merkezinin milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı nesiller yetiştirilmesi için büyük önem taşıdığını belirterek, yatırımın hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise Büyükşehir Belediyesi sayesinde Mustafakemalpaşa’nın çağ atlatan hizmetlerle buluştuğunu hatırlatarak, hemşehrileri için gösterdiği hassasiyet nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.