uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,4888
EURO
51,5952
ALTIN
6.788,96
BIST
13.838,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
8°C
İstanbul
8°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
8°C
Pazartesi Yağmurlu
7°C
Salı Az Bulutlu
7°C
Çarşamba Çok Bulutlu
11°C

‘MİRAÇ KANDİLİ KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞLEŞTİRSİN’

‘MİRAÇ KANDİLİ KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞLEŞTİRSİN’



Kervan Mobilya
15.01.2026 16:00 | Son Güncellenme: 15.01.2026 16:19
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mustafakemalpaşa Başkanı Suat Buldu, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Gönüllerimizin huzurla dolduğu, manevi dünyamızın aydınlandığı mübarek bir Miraç Kandili’ne daha kavuşmanın derin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Buldu mesajında şu ifadelere yerdi; “Miraç; sadece ilahi bir mucize değil, aynı zamanda insanın kendi iç dünyasında gerçekleştirmesi gereken manevi yolculuğun, arınmanın ve yücelmenin en yüksek mertebesidir. Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) bu mukaddes yolculuğu, bizlere zorlukların ardından gelen kolaylığı ve sabrın neticesinde ulaşılan ilahi mükâfatı müjdelemektedir. Bugün bizlere düşen, bu kutlu yolculuğun ruhuyla hareket ederek; birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha güçlü tutmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler, Türk-İslam ruhunun sarsılmaz bağlarıyla birbirimize kenetlenmenin, sevgi ve hoşgörü çatısı altında buluşmanın önemine inanıyoruz. Bu mübarek gecenin; aramızdaki kırgınlıkları gidermeye, kardeşliğimizi pekiştirmeye ve toplumsal huzurumuzu daim kılmaya vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafakemalpaşalı hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor; bu kutlu gecenin insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Kirmasti Kervan